Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdd maxblst format atacağım.Bir tane bad sector var bakalım ne olacak. İso yu win 7 usb tool ile usb atsam olur mu? Yoksa illa cd ye mi yazmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

hdd maxblst format atacağım.Bir tane bad sector var bakalım ne olacak. İso yu win 7 usb tool ile usb atsam olur mu? Yoksa illa cd ye mi yazmalıyım.

olmaz win7 usb tool olurmu hiç valid iso der

YUMI den yapılıyor ama biraz uzun cd daha iyi olur
  • son gelen mesajlar üzerine konuyu güncellemeye karar verdim.

~~ 31)YUMI ile Programlarınızı veya Windows Sürümlerinizi USB ' ye BOOT ETMEK !! + RESİMLİ ANLATIM !! ~~

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

~~ 32) Windows XP, Vista , 7 , 8 , 8.1 için Koyduğunuz Şifreyi Unutanlar için KESİN ÇÖZÜM + RESİMLİ ANLATIM !! ~~

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

eklenmiştir.

• Bu aralar detaylı bir şekilde yardımcı olamayacağım imzamda yazıyor durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Imzanizda göremedim varsa link alabilirmiyim teşekkürler

imzamda demişim işte profilimde olcaktı.

2 hafta uzağım forumdan
  • Biraz inceledim bilgi deryası. Derli toplu olmuş. Eline,koluna,yüreğine sağlık.Tüm paylaşımlarını iyice okumadan başka konuları incelemeyi yasakladım kendime. Helal olsun senin gibi ilmin zekatını paylaşarak ödeyenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volverin33

Biraz inceledim bilgi deryası. Derli toplu olmuş. Eline,koluna,yüreğine sağlık.Tüm paylaşımlarını iyice okumadan başka konuları incelemeyi yasakladım kendime. Helal olsun senin gibi ilmin zekatını paylaşarak ödeyenlere.

teşekkür ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
  • Windows 7 ultimate x64 kurulumu yaptım ancak wireless driverını yüklediğim halde wireless aktif olmuyor. Yardımcı olabilir mmisiniz? Asus kk53sj notebook.

• quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Windows 7 ultimate x64 kurulumu yaptım ancak wireless driverını yüklediğim halde wireless aktif olmuyor. Yardımcı olabilir mmisiniz? Asus kk53sj notebook.

Bilgisayarında wireless i aktif etmek için bir tuş varmı varsa ordan aç kapa bana laptopunu getiren birisinde denk gelmiştim.

• Wireless Console dan aktif ettim ama hala aynı durum hocam

• quote:

Wireless Console dan aktif ettim ama hala aynı durum hocam

O zaman belki o notebook a özel bir durum vardır araştırmalıdır beklemede kal bana tam modelini yaz bugün müsait olunca dönerim sana

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Wireless Console dan aktif ettim ama hala aynı durum hocam

O zaman belki o notebook a özel bir durum vardır araştırmalıdır beklemede kal bana tam modelini yaz bugün müsait olunca dönerim sana

Asus k53sj Windows 7 ultimate x64

• Merhaba. Sayenizde Vista kurulu dizüstüne Windows 7 home basic x64 bit sp1 kurdum.Ancak Office programını yüklerken sürekli ''bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok'' iletisini alıyorum.Anlayamadım gitti.Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Merhaba. Sayenizde Vista kurulu dizüstüne Windows 7 home basic x64 bit sp1 kurdum.Ancak Office programını yüklerken sürekli ''bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok'' iletisini alıyorum.Anlayamadım gitti.Yardımcı olur musunuz?

ultimate kursaydın ya home basic nedir ?

ya office setupunu değiştir yada düzgün format atamamışsın
  • Teşekkürler sorun kalmadı.
    Maxblast 4 ile harddiski komple sıfırlayınca tekrardan formatlamak zorunda mıyız?
    HD Tune programında Health başlığı altındaki taramada’’ Reallocated Sector Count’’ warning olarak 6 tane görünüyor.Acaba HDD silme işlemi Maxblast 4 tamamlanır mı? Yoksa riskli mi?
  • quote:

Teşekkürler sorun kalmadı.
    Maxblast 4 ile harddiski komple sıfırlayınca tekrardan formatlamak zorunda mıyız?
    HD Tune programında Health başlığı altındaki taramada’’ Reallocated Sector Count’’ warning olarak 6 tane görünüyor.Acaba HDD silme işlemi Maxblast 4 tamamlanır mı? Yoksa riskli mi?

riskli değil tamamlanır.

maxblast 0lar içinde işletim sistemi kalmaz sonra üzerine yüklemen gerekir.
  • Hızır gibi adam adamın dibi .Yaptığı herşey ayrı güzel ayrı faydalı inşallah aramızdan eksilmez . Eline sağlık.
  • Murat merhaba. Kardesimin pc de son zamanlarda goruntu yoneticisi yanit vermeyi kesti vs. Hata msji cikiyor. Eski pc ama onlara yetiyor. X1550 ati mevcut. Surucuyu kaldirdim tekrar kurdum bu sefer mavi ekran vs resetledi bende soktum oyle kullaniliyor.detayli cozum bulamadim.uzun zamandir formatlamadim ama formatla ilgisi yoktur saniyorum.ekran karti bozulmus olabilirmi.

• arkadaşlar win7 ve win8 format atarken şöyle bir hata alıyorum çözümünü bilen warsa yardımcı olsun

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLARWİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheScp.... -- 5 Haziran 2014; 20:46:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Murat merhaba. Kardesimin pc de son zamanlarda goruntu yoneticisi yanit vermeyi kesti vs. Hata msji cikiyor. Eski pc ama onlara yetiyor. X1550 ati mevcut. Surucuyu kaldirdim tekrar kurdum bu sefer mavi ekran vs resetledi bende soktum oyle kullaniliyor.detayli cozum bulamadim.uzun zamandir formatlamadim ama formatla ilgisi yoktur saniyorum.ekran karti bozulmus olabilirmi.

en son güncel driveri kuruyorsunuz dimi ?

bozulmuş olabilir mavi ekranı durduk yere vermez zaten
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.