Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Windows 7 Ultimate Sp1 lazım bana usb ile kurucam.

bunları buradan paylaşmak illegal hocam

Alıntıları Göster
    Murat bey bir sorum olacak.

Bilgisayarımda 2. bir harddisk var. Eski bilgisayarımda kullandığım. Bilgisayarımda win7 kurulu. Bu harddiski 3 e bölmüştüm. Xp kuruluydu. Şimdi yedek harddisk olarak dursun istiyorum. Acaba bu haldeyken bu harddiski nasıl birleştirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Murat bey bir sorum olacak.

Bilgisayarımda 2. bir harddisk var. Eski bilgisayarımda kullandığım. Bilgisayarımda win7 kurulu. Bu harddiski 3 e bölmüştüm. Xp kuruluydu. Şimdi yedek harddisk olarak dursun istiyorum. Acaba bu haldeyken bu harddiski nasıl birleştirebilirim?

format ekranına gir orada gözükür bölümler onları sil bir bütün kalır işte sonra tekrar oluştur BİRİNCİL olunca birşey yapmadan çık kurulumdan
  • emeğinize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

emeğinize teşekkürler

sağolun görüşlerinizi bu şekilde eksik etmezseniz konuda uplanmış olur.
  • Sp1 sonrası güncellemeleri isoya nasıl entegre edebilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Sp1 sonrası güncellemeleri isoya nasıl entegre edebilirm.

o iş biraz uzun hocam hazır edilmiş olanları ara
  • Kolay tarafı var ama nette nasıl yapıldığıyla ilgili döküman bulamadım. Hem güven meselesi hemde ara ara kendi işimi kendim halletmek istiyorum.
  • eyv. kardeşim herşeyi adım adım anlatmışsın konuda.şimdi pcye attım formatı,win7 64 bitide kurdum.konularının takipcisiyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbaz

eyv. kardeşim herşeyi adım adım anlatmışsın konuda.şimdi pcye attım formatı,win7 64 bitide kurdum.konularının takipcisiyim :)

bizim gibilerin ilhamı ve çalışma isteği sizin yorumlarınızla oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Mayıs 2014; 23:20:28 >
  • Arkadaşlar ben driver sorunu olmadan win7 kurmak istiyorum laptop umda win8.1 kurulu ama yavaş kalıyor. Bilgisayarımın özellikleri İntel i3-2310M 2,10 ghz, 3 gb ram, Nvidia GeForce GT 520M. Bu sisteme hangi windowsu kurmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Arkadaşlar ben driver sorunu olmadan win7 kurmak istiyorum laptop umda win8.1 kurulu ama yavaş kalıyor. Bilgisayarımın özellikleri İntel i3-2310M 2,10 ghz, 3 gb ram, Nvidia GeForce GT 520M. Bu sisteme hangi windowsu kurmalıyım ?

Kur işte ilk sayfada söylediğimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler format atacağım ama Windows USB DVD Tool programı donuyor. ISO seçiyorum ondan sonra USB device tıklıyorum orada donup kalıyor 10 15 dkdır bekliyorum yardım edin.
  • Hangi programlar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

'Arkadaşlar windows 7 iso kalıbı indirdim usb programla booatable ettim, biosdan usb seçtim kingston diye çıkıyor. Kaydedip baslatinca. Cd den on yükleme yazısı yerine direk windows kurulum ekranı çıkıyor nerde yanlış yapiyorum?
    edit :
    bazende söyle resim çıkıyor

tamam direk kuruluma geçsin zaten sıkıntı yok ki
  • WinToBootic oradan deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

Beyler format atacağım ama Windows USB DVD Tool programı donuyor. ISO seçiyorum ondan sonra USB device tıklıyorum orada donup kalıyor 10 15 dkdır bekliyorum yardım edin.

daemon tools programıyla isoyu aç

wintoflash ile açtığın sanal sürücüyü kaynak göster usbyide hedef

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Onu bilmiyorum valla hocam.

Bu arada teşekkürler hocam. Kuruluma geçince formatı attı. Böyle çok basitmiş gerçekten eline emeğine sağlık

ne demek hocam bir kişiye daha öğrettik sende başkalarına öğretirsin böyle bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Mayıs 2014; 20:07:22 >

• konu ve diğer konuların çok iyi hocam eline sağlık gerçekten çok emek harcanmış belli valla allah razı olsun. şimdilik ihtiyacım yok öylesine bi göz gezdirdim ama mutlaka ihtiyacım olacaktır. selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

konu ve diğer konuların çok iyi hocam eline sağlık gerçekten çok emek harcanmış belli valla allah razı olsun. şimdilik ihtiyacım yok öylesine bi göz gezdirdim ama mutlaka ihtiyacım olacaktır. selamlar.

Teşekkürler.

Amacımız faydalı olmaktı bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABİM bitanesin sen ya Eline koluna bileğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albayyusuf

ABİM bitanesin sen ya Eline koluna bileğine sağlık

teşekkürler bizleri çalıştıran ve emek göstermemizi sağlayan güzel yorumlarınızın katkısı büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Mayıs 2014; 18:28:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.