Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben windows 7'ye sp1 ve başka güncellemeler kurdum fakat bunu benim diğer sabit diske yazmış ve diskte yer çok az kalmış kendi diskine niye kurmuyor? bir de ben şimdi bu diski çıkarsam asıl windows 7 kurulu disk çalışmaz mı? saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreed

Hocam ben windows 7'ye sp1 ve başka güncellemeler kurdum fakat bunu benim diğer sabit diske yazmış ve diskte yer çok az kalmış kendi diskine niye kurmuyor? bir de ben şimdi bu diski çıkarsam asıl windows 7 kurulu disk çalışmaz mı? saygılar

Eskiden calisiyorsa ve hdd de bir oynama yapilmadiysa çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce winmail yükleyeceğim diye, bazı işlemler yapmıştım. Şimdi sistemimde bazı uygulamalar çalışmıyor. Özellikle görev zamanlaması yapmam lazım.
    sfc'in verdiği hata mesajlarından en önemlileri altta kopyaladıklarım. Bu dosyları nereden bulabilirim.

2014-03-17 19:21:24, Info CSI 000000fd [SR] Cannot repair member file [l:30{15}]"msoeres.dll.mui" of Microsoft-Windows-Mail-Core-DLL.Resources, Version = 6.1.7600.16385, pA = PROCESSOR_ARCHITECTURE_AMD64 (9), Culture = [l:10{5}]"tr-TR", VersionScope = 1 nonSxS, PublicKeyToken = {l:8 b:31bf3856ad364e35}, Type neutral, TypeName neutral, PublicKey neutral in the store, hash mismatch

2014-03-17 19:21:42, Info CSI 0000010c [SR] Cannot repair member file [l:30{15}]"WinMail.exe.mui" of Microsoft-Windows-Mail-App.Resources, Version = 6.1.7600.16385, pA = PROCESSOR_ARCHITECTURE_AMD64 (9), Culture = [l:10{5}]"tr-TR", VersionScope = 1 nonSxS, PublicKeyToken = {l:8 b:31bf3856ad364e35}, Type neutral, TypeName neutral, PublicKey neutral in the store, hash mismatc

• quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Arkadaşlar daha önce winmail yükleyeceğim diye, bazı işlemler yapmıştım. Şimdi sistemimde bazı uygulamalar çalışmıyor. Özellikle görev zamanlaması yapmam lazım.
    sfc'in verdiği hata mesajlarından en önemlileri altta kopyaladıklarım. Bu dosyları nereden bulabilirim.

2014-03-17 19:21:24, Info CSI 000000fd [SR] Cannot repair member file [l:30{15}]"msoeres.dll.mui" of Microsoft-Windows-Mail-Core-DLL.Resources, Version = 6.1.7600.16385, pA = PROCESSOR_ARCHITECTURE_AMD64 (9), Culture = [l:10{5}]"tr-TR", VersionScope = 1 nonSxS, PublicKeyToken = {l:8 b:31bf3856ad364e35}, Type neutral, TypeName neutral, PublicKey neutral in the store, hash mismatch

2014-03-17 19:21:42, Info CSI 0000010c [SR] Cannot repair member file [l:30{15}]"WinMail.exe.mui" of Microsoft-Windows-Mail-App.Resources, Version = 6.1.7600.16385, pA = PROCESSOR_ARCHITECTURE_AMD64 (9), Culture = [l:10{5}]"tr-TR", VersionScope = 1 nonSxS, PublicKeyToken = {l:8 b:31bf3856ad364e35}, Type neutral, TypeName neutral, PublicKey neutral in the store, hash mismatc

arkadaşım git format at bu ne ?

• win 7 ultimate 32 bit kullanıyorum 64 bit ultimate yukseltmek istiyorum sistemim hd 6850 i5 3570k 4 gb ram asus z77a anakart -yalnız cd yi takıyorum this installation disc... diye hata alıyorum ne yapmam lazım bir turlu cozemedim sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

win 7 ultimate 32 bit kullanıyorum 64 bit ultimate yukseltmek istiyorum sistemim hd 6850 i5 3570k 4 gb ram asus z77a anakart -yalnız cd yi takıyorum this installation disc... diye hata alıyorum ne yapmam lazım bir turlu cozemedim sorunu

yükseltmeyle olmaz bu iş

sorunsuz bir 64bit isosu indirip burada anlatıldığı gibi usb veya dvd ye yazdırıp sıfırdan format atarak kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

win 7 ultimate 32 bit kullanıyorum 64 bit ultimate yukseltmek istiyorum sistemim hd 6850 i5 3570k 4 gb ram asus z77a anakart -yalnız cd yi takıyorum this installation disc... diye hata alıyorum ne yapmam lazım bir turlu cozemedim sorunu

yükseltmeyle olmaz bu iş

sorunsuz bir 64bit isosu indirip burada anlatıldığı gibi usb veya dvd ye yazdırıp sıfırdan format atarak kur.

cd satan bir yerden aldım biostan bir yere tıkladım cd dvd boot rom gibi yazı yazıyordu cd yi okumaya basladı dogru yapmısmıyım ? suan 64 bit yuklu sistemde sorunlada karsılasmadım
  • quote:

cd satan bir yerden aldım biostan bir yere tıkladım cd dvd boot rom gibi yazı yazıyordu cd yi okumaya basladı dogru yapmısmıyım ? suan 64 bit yuklu sistemde sorunlada karsılasmadım

evet direk boot etmiş bir sıkıntı yok
  • hocam ntoskrnl.exe nin sebep olduğu bir mavi ekranla uğraşıyom format attım 15 gün bir şey olmadı ve tekrar başladı buna bir çözümünüz varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

hocam ntoskrnl.exe nin sebep olduğu bir mavi ekranla uğraşıyom format attım 15 gün bir şey olmadı ve tekrar başladı buna bir çözümünüz varmı acaba?

anlatıldığı gibi combofix yapınız

olmazsa maxblastı yapıp hddyi sıfırlayınız güzel bir virüs yemişsiniz herhalde koda bakmadım ama öyle duruyor donanımsal arızada olabilir tabi
  • quote:

quote:

hocam ntoskrnl.exe nin sebep olduğu bir mavi ekranla uğraşıyom format attım 15 gün bir şey olmadı ve tekrar başladı buna bir çözümünüz varmı acaba?

anlatıldığı gibi combofix yapınız

olmazsa maxblastı yapıp hddyi sıfırlayınız güzel bir virüs yemişsiniz herhalde koda bakmadım ama öyle duruyor donanımsal arızada olabilir tabi

şuan hdtuneyle badsector taraması yapıyorum şimdilik yarıya kadar geldi kırmızı nokta yok bad çıkarsa direk senin maxblastla sıfırlamaya denicem format dahi kurtarmadı beni bu lanet hatadan 15 gün rahat verdi sadece o kadar donanımsal hangi donanım sebebiyet verebilir? ramleride test ettim onlar temiz çıkmıştı...

• hd tune bad sector testide temiz çıktı.combofix indirdim biraz uzun sürdü logda bir çok system32 dosyasına işlem uygulamış umarım işe yaramıştır :)
  • quote:

hd tune bad sector testide temiz çıktı.combofix indirdim biraz uzun sürdü logda bir çok system32 dosyasına işlem uygulamış umarım işe yaramıştır :)

hadi inşallah
  • quote:

quote:

hd tune bad sector testide temiz çıktı.combofix indirdim biraz uzun sürdü logda bir çok system32 dosyasına işlem uygulamış umarım işe yaramıştır :)

hadi inşallah

[simage]
    WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR
    [/simage]
    maalesef tekrar verdi buyur bu bluescreen dökümü
    http://www.dosya.tc/server26/4OHYxv/040214-16582-01.rar.html bu minidump dökümü şu sorunu çözde şu pcyi garantiye vermek zorunda bırakma beni

• Çok yararlı bi konu elinize klavyenize saglık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__ercan

Çok yararlı bi konu elinize klavyenize saglık

Eyvallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 gün önce nedenini bilmediğim bir şekilde birden w7 kopyaya dönüştü yani bu kopya ojinal değil yazısı çıkmaya başladı sağ altta , bende orjinale çevirmek için win loader gibi programlar denedim yapamadım sonra removeWAT denedim yaptım fakatşimdi pcyi her açtığımda BIOS ekranı değilde windows kurmak iin bir ekran çıkıyor ve 6-7 farklı seçenek ile başlatmamı söylüyor örneğin ilk seçenek with SLIC (default) bunun gibi ve her açıldığında tekrar tekrar yapmak zorunda kalıytorum bunu nasıl çözebilirim bu sorunu (ne dediğimi anlamadıysanız telefon ile fotoğraf çekip koyabilirim)
  • Windows 7 Ultimate Sp1 lazım bana usb ile kurucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayKratos

Arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 gün önce nedenini bilmediğim bir şekilde birden w7 kopyaya dönüştü yani bu kopya ojinal değil yazısı çıkmaya başladı sağ altta , bende orjinale çevirmek için win loader gibi programlar denedim yapamadım sonra removeWAT denedim yaptım fakatşimdi pcyi her açtığımda BIOS ekranı değilde windows kurmak iin bir ekran çıkıyor ve 6-7 farklı seçenek ile başlatmamı söylüyor örneğin ilk seçenek with SLIC (default) bunun gibi ve her açıldığında tekrar tekrar yapmak zorunda kalıytorum bunu nasıl çözebilirim bu sorunu (ne dediğimi anlamadıysanız telefon ile fotoğraf çekip koyabilirim)

dediğini anladım maalesef yanlış birşeye bulaşmışsın özel mesaj kutunu kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Windows 7 Ultimate Sp1 lazım bana usb ile kurucam.

bunları buradan paylaşmak illegal hocam
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.