Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arjina

Ekranda sıkıntı yok sadece oyunu açtığımda kare oluyor sadece bu oyunda oluyor

tamam işte dediğim şekilde araştır.
  • sorularınızı buraya iletirseniz ben daha hızlı cevap veririm.
  • ~~ )Windows 7 Nasıl Yüklenir / Format Nasıl Atılır ? ~~

yoğun istek üzerine eklenmiştir hayırlı olsun.
  • Konu 10 numara eline emeğine sağlık
  • çok saolasın gördüğüm en geniş format rehberiydi zaten gerekli hızlandırıcı vs. programları paylaşmanı saymıyorum bile gerçekten içten bi teşekkürü hak ediyosun
  • Her USB bellek taktığımda sorduğu şu soruyu sormasını engellemenin bir yolu var mıdır ?
    WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR
  • Neo N kullanıcısına yanıt
    birkere tara ve düzelt 'e bas düzelt de bitmesini bekle birdaha sormaz.
  • Arkadaşlar merhaba önceden Windows 7 de arama yaparken gizli dosyalar ve sistem klasörlerini göster ayarları açıkken bile arama yaptığımda sistem klasörleri gözükmüyordu(çıkmıyordu arama sonuçlarında) artık nedense gözükmeye başladı.
    Acaba arama ayarlarının detaylı seçeneklerine nasıl ulaşabilirim ve sistem ve gizli klasörlerin aranmasını kaldırabilirim. (Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını gösterme açıkken bile)
    Çok fazla araştırma yaptım bulamadım yinede Klasör Seçeneklerinden 'Ara' başlığı altında bile bulamadım. Çok can sıkıcı bir hal almaya başladı.
    Gizli dosyalar ve klasörleri göster kapalı, sistem klasörlerini göster kapalı olduğu halde artık gizli klasörlerin içini bile arayıp sonuçlarda gösteriyor acaba virüs olabilir mi?
    Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessF

Arkadaşlar merhaba önceden Windows 7 de arama yaparken gizli dosyalar ve sistem klasörlerini göster ayarları açıkken bile arama yaptığımda sistem klasörleri gözükmüyordu(çıkmıyordu arama sonuçlarında) artık nedense gözükmeye başladı.
    Acaba arama ayarlarının detaylı seçeneklerine nasıl ulaşabilirim ve sistem ve gizli klasörlerin aranmasını kaldırabilirim. (Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını gösterme açıkken bile)
    Çok fazla araştırma yaptım bulamadım yinede Klasör Seçeneklerinden 'Ara' başlığı altında bile bulamadım. Çok can sıkıcı bir hal almaya başladı.
    Gizli dosyalar ve klasörleri göster kapalı, sistem klasörlerini göster kapalı olduğu halde artık gizli klasörlerin içini bile arayıp sonuçlarda gösteriyor acaba virüs olabilir mi?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

bu konudaki combofix i yap.

olmaz ise sistem geri yükleme yap sorunun olmadığı zamana sistemi geri yükle.

• Ben bilgisayarda açtığım her klasörün listeleme şeklinde görünmesini istiyorum. Bunu ayarlayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Ben bilgisayarda açtığım her klasörün listeleme şeklinde görünmesini istiyorum. Bunu ayarlayabilir miyim ?

Yapacağımız normal ayarlarla mümkün gözükmüyor.

Varsa bir ayarı registry ayarlarını değiştirmekle olur büyük ihtimal 8 tane görüntüleme seçeneği var orda default olarak 1 se işte senin istedğini girip kaydetmek lazım ama o ayarın hangi ayar olduğunu bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Ben bilgisayarda açtığım her klasörün listeleme şeklinde görünmesini istiyorum. Bunu ayarlayabilir miyim ?

Yapacağımız normal ayarlarla mümkün gözükmüyor.

Varsa bir ayarı registry ayarlarını değiştirmekle olur büyük ihtimal 8 tane görüntüleme seçeneği var orda default olarak 1 se işte senin istedğini girip kaydetmek lazım ama o ayarın hangi ayar olduğunu bulmak lazım.

Anladım usta aşar bizi teşekkür ederim.
  • Üstad selam. Acaba kullandığın catalyst control center sürümü nedir. Bende bazı ayarlar yok. Gerçi bir kere bu ekranı büyültme ayarını bir yerden buldum ama sonra tekrar göremedim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Üstad selam. Acaba kullandığın catalyst control center sürümü nedir. Bende bazı ayarlar yok. Gerçi bir kere bu ekranı büyültme ayarını bir yerden buldum ama sonra tekrar göremedim. Teşekkürler.

en son sürüm işte.

13.12
  • TEŞEKKÜR EDERİM ÜSTAD.
  • Dvd ye format cd si için bildiğin iso dosyası var mı link atarsan sevinirim.
  • Teşekkürler Hocam, sayenizde format atmayı da öğrenmiş oldum.. Çok teşekkürler..
  • Süper bir adam ya, süper. Ne sorsam hemen cevap yazıp yardımcı oldu. Allah razı olsun.
  • Öncelikle selamlar benim de bir sorum olacak: c++ bunları kaldırın demişsiniz peki dx11 kurduktan sonra 2008 veya öncesi varsa sırayla mı bu c programını kuruyoruz yoksa en son kaç yılı oluyorsa o yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreed

Öncelikle selamlar benim de bir sorum olacak: c++ bunları kaldırın demişsiniz peki dx11 kurduktan sonra 2008 veya öncesi varsa sırayla mı bu c programını kuruyoruz yoksa en son kaç yılı oluyorsa o yeterli mi?

2010

2012 yeterli
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.