Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Bende öyle düşündüm yeni bir iso dosyası şu anda iniyor birde bunu deyeyim bakalım ne olacak dedim yarın biterse dediğiniz gibi yapıp yazdırayım bakalım buraya da sonuçları yazarım

sonuçları bildir sen yardımcı oluruz mutlaka
  • Selamün aleyküm arkadaşlar daha önce hiç format çekmedim bilmiyorum format çekmeyi yardımcı olabilicek varmı sistemim özellikleri ss lerini koydum win7 yüklemek istiyorum baktım birkaç çeşidi var benim sisteme en uygunu hangisi bir yardım edebilirseniz sevinirim. bide pmden linkini atabilirseniz format dvd sini indireyim :)
    WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLARWİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 8 Aralık 2013; 11:45:26 >

• Bilgisayarım format atarken disk seçme yerıne gelmeden kapanıyordu. arkadasın bana onerdıqı programı (MaxBlast 4 ) cde yazdrdm suan %66 sonucu duzelterek sıze soleyeğeceqım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Selamün aleyküm arkadaşlar daha önce hiç format çekmedim bilmiyorum format çekmeyi yardımcı olabilicek varmı sistemim özellikleri ss lerini koydum win7 yüklemek istiyorum baktım birkaç çeşidi var benim sisteme en uygunu hangisi bir yardım edebilirseniz sevinirim. bide pmden linkini atabilirseniz format dvd sini indireyim :)

indirdiğin windows 7 yi 1.anlatımdaki gibi yazdır usb ne veya dvd ne sonra bilgisayar açılırken biosa gir boot sekmesinden 1.sıraya usb veya dvd hangisini yaptıysan onu al 2.sıraya HDD yi al . F10 a bas yes de. Sonra direk başlar zaten format yada bir tuşa basın felan der bas ve devamı videoda.

http://www.youtube.com/watch?v=s9481Ro5vQY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2013; 14:59:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Bende öyle düşündüm yeni bir iso dosyası şu anda iniyor birde bunu deyeyim bakalım ne olacak dedim yarın biterse dediğiniz gibi yapıp yazdırayım bakalım buraya da sonuçları yazarım

sonuçları bildir sen yardımcı oluruz mutlaka

Format işi bitti ama bilgisayarın hiçbir driver ı nı otomatik olarak kurmadı (ağ bağlaştorıcısı, ekran kartı vs) hiçbirşey yapamıyorum daha önce otomatik kurmuştu bir yerde hata yaptım sanırım ne yapacağım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Format işi bitti ama bilgisayarın hiçbir driver ı nı otomatik olarak kurmadı (ağ bağlaştorıcısı, ekran kartı vs) hiçbirşey yapamıyorum daha önce otomatik kurmuştu bir yerde hata yaptım sanırım ne yapacağım şimdi

bilgisayarın modelini veya anakartın modelini verirsen yardımcı olurum ben.
  • quote:

quote:

bilgisayarın modelini veya anakartın modelini verirsen yardımcı olurum ben.

Harici hdd de driverpack solution programını buldum şimdi sürücüleri kurmaya başladı hocam bekliyelim bakalım ne olacak bu arada pc packard Bell easynote Tj 75

• quote:

Harici hdd de driverpack solution programını buldum şimdi sürücüleri kurmaya başladı hocam bekliyelim bakalım ne olacak bu arada pc packard Bell easynote Tj 75

driverpack kurar zaten hepsini sorun olursa söyle
  • quote:

quote:

driverpack kurar zaten hepsini sorun olursa söyle

Eski dosyaları formatlamamış hocam Windows.old diye bir klasörün içinde duruyor hepsi bende diyorum içi bomboş nasıl olur fa 144gb dolu olur diye , şimdi bu klasörü siliyorum tamamen bir hata olmaz değil mi?

• quote:

Eski dosyaları formatlamamış hocam Windows.old diye bir klasörün içinde duruyor hepsi bende diyorum içi bomboş nasıl olur fa 144gb dolu olur diye , şimdi bu klasörü siliyorum tamamen bir hata olmaz değil mi?

hayır nasıl sileceğini biliyorsun değil mi ?

ama seninki format olmamış bence baştan at adam gibi ..

• quote:

quote:

hayır nasıl sileceğini biliyorsun değil mi ?

ama seninki format olmamış bence baştan at adam gibi ..

Yapma hocam o kadar driver kurduk o zaman hiç ellemeden başa mı döneyim

• quote:

evet.. format atmayı bilmiyormusun ? neyse birşey olursa özel mesajdan al konu chatleşmeye dönmesin.
  • quote:

quote:

evet.. format atmayı bilmiyormusun ? neyse birşey olursa özel mesajdan al konu chatleşmeye dönmesin.

hocam sorun halloldu windows 7 kuruldu. desteklerin için tekkeür ederim.
  • Selam arkadaşlar benim harici 500 gb lık lg harddiskimde ilk olarak görmeme sorunu oluştu.harddiski biçimlendirdim çok çeşitli yöntemler denedim uğraştım artık pc görüyor yanlız dosya falan atarken takılmalar oluyor bazen görmüyor bende bad sektör taraması yaptım hd tune ile ve alttaki resimdeki gibi bazı yererde bozukluklar var nasıl bir yol izlemeliyim bu hataları gidermek için hatalar giderilmez ise diskin diğer ksımlarını nasıl kullanırıım.konu hakkında ayrıntılı bilgi istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vbkmj.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekin224

Selam arkadaşlar benim harici 500 gb lık lg harddiskimde ilk olarak görmeme sorunu oluştu.harddiski biçimlendirdim çok çeşitli yöntemler denedim uğraştım artık pc görüyor yanlız dosya falan atarken takılmalar oluyor bazen görmüyor bende bad sektör taraması yaptım hd tune ile ve alttaki resimdeki gibi bazı yererde bozukluklar var nasıl bir yol izlemeliyim bu hataları gidermek için hatalar giderilmez ise diskin diğer ksımlarını nasıl kullanırıım.konu hakkında ayrıntılı bilgi istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vbkmj.png

çözümü yoktur herhalde garantisine yollayın

• Windows7 oyunda tam ekran sorunu yasıyorum . Oyunu ayarlarından 1366x768 yapıyorum ekran kare oluyor
    Yardımcı olurmusunuz
    Laptop Atı HD5650 ve Hd4250 çift ekran kartlı ( 5650 sabit yaptım)

• quote:

Orijinalden alıntı: arjina

Windows7 oyunda tam ekran sorunu yasıyorum . Oyunu ayarlarından 1366x768 yapıyorum ekran kare oluyor
    Yardımcı olurmusunuz

oyuna özgü bir durum olabilir mi ?

screen fix gibi şeyleri vardır belki.
  • quote:

quote:

Windows7 oyunda tam ekran sorunu yasıyorum . Oyunu ayarlarından 1366x768 yapıyorum ekran kare oluyor
    Yardımcı olurmusunuz

oyuna özgü bir durum olabilir mi ?

screen fix gibi şeyleri vardır belki.

Hocam eskiden 1366x768 oynardım tekrar yukleyince böyle sorun oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oyunu mu windows u mu ?

ekran kartının güncel olduğundan emin ol başkada birşey yapılmaz buna googleda oyunun ismi tam ekran sorunu yaz çıkanlara bak.
  • quote:

quote:

oyunu mu windows u mu ?

ekran kartının güncel olduğundan emin ol başkada birşey yapılmaz buna googleda oyunun ismi tam ekran sorunu yaz çıkanlara bak.

Ekranda sıkıntı yok sadece oyunu açtığımda kare oluyor sadece bu oyunda oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.