Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: konix

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: konix

Dediginiz gibi yaptim diger isletim sistemi windows old dosyasina aktarildi. Yani format gibi birsey oldu. Neyse artik bu da tecrube oldu

old dosyalarını silin çok yer kaplar nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız imzamdaki win8 konusuna bakın aynı hemen hemen

Teşekkürler hocam çok yararlı oldu. Bir sorum daha var. Şimdi ben lisanslı win 7 home premium kullanıyorum. Win 8'e geçmezsem ne kaybederim. İkinsici ise win 8'e en makul kaç tl ye geçerim

valla win8 değilde win8.1 çok güzel ben kullanıyorum şuan 8deki eksiklikler giderilmiş çok hızlı bir sistem. para konusunu bilmiyorum ben deneme sürümü kullanıyorum

• yardımın ıcın tesekkur ederım o konuda yazmıs odugun gıbı kendı drıverımı gosterdım mıcrosoftun drıverını kaldırdım yenıden başlattım sonra yıne mıcrosoftun kını yukledı anlamadım ben de bu ısı sımdıde netı kesıp denıcem bı

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLARWİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: vergosa

yardımın ıcın tesekkur ederım o konuda yazmıs odugun gıbı kendı drıverımı gosterdım mıcrosoftun drıverını kaldırdım yenıden başlattım sonra yıne mıcrosoftun kını yukledı anlamadım ben de bu ısı sımdıde netı kesıp denıcem bı

Yok sendeki yüklü iken benim verdiğim şekilde eski driveri kurdur
  • quote:

quote:

yardımın ıcın tesekkur ederım o konuda yazmıs odugun gıbı kendı drıverımı gosterdım mıcrosoftun drıverını kaldırdım yenıden başlattım sonra yıne mıcrosoftun kını yukledı anlamadım ben de bu ısı sımdıde netı kesıp denıcem bı

microsoftun driverının ustune realtekı gosterıp kurcagım zaman zaten en guncel surum yuklu dıyor
  • quote:

quote:

quote:

microsoftun driverının ustune realtekı gosterıp kurcagım zaman zaten en guncel surum yuklu dıyor

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

bu şekilde yüklüyorsunuz demi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu şekilde yüklüyorsunuz demi ?

evet aynısı hatta resım atayım

• quote:

evet aynısı hatta resım atayım

pm den ulaşacağım size konu ikili cevaba dönmesin.
  • eline sağlık abi çok uğraşmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusTeK

eline sağlık abi çok uğraşmışsın

birileri faydalansın da biz uğraşırız sorun değil.
  • Merhaba,

sorun yok ama öğrenmek istediğim birşey var

İş yerinde, ana bilgisayar üzerinde firewall yüklediler, ip fire programın ismi. Bu program bazı websitelerine girişi engelliyor.

Bunun nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum, ben bunu kendi bilgisayarım üzerinden yapabilir miyim, ne gerekli böyle bir sistem için,

Ayrıca netcut adında bir program var, ağ üzerindeki bilgisayarların internetini kesebiliyor. Kendi bilgisayarım üzerinden yapabiliyorum bunu, ana bilgisayar olmamama rağmen.

Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • netcut u bende arada kullanıyorum arkadaş atmıştı. yurtta kalıyorum açıyorum kesiyorum bazen işe yarıyo gibi sanki tam olarak çözemedim ama işe yarıyo mu anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

netcut u bende arada kullanıyorum arkadaş atmıştı. yurtta kalıyorum açıyorum kesiyorum bazen işe yarıyo gibi sanki tam olarak çözemedim ama işe yarıyo mu anlamadım?

işe yarıyor, biz denedik iki bilgisayar ile, kesiyor internetini bağlanamıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl kullanıyosun sen? ben açıyorum yonetici olarak sonra choice kartı seçiom sonra da kesmeye başlıyorum ama çok az buluyo 2 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

nasıl kullanıyosun sen? ben açıyorum yonetici olarak sonra choice kartı seçiom sonra da kesmeye başlıyorum ama çok az buluyo 2 tane.

öyle oluyor fazla ayar yok zaten, listede çıkıyor ağdaki bilgisayarların hepsi. ordan seçip kesiyorsun o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel çalışma olmuş. Hazırlayan arkadaşımızn emeğine sağlık
  • bugün bir başlık daha eklenebilir
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36737148/tm.htm

bu konudan geliyorum
    şu anda win 8 kurulu ama format atarak 7 ye geçmek istiyorum bu hatayı veriyor

Gerekli disketiniz, CD-DVD sürücü aygıtı eksik, Sürücü disketinizin CD-DVD veya USB flash sürücünüz varsa şimdi takın.
    NOt: Windows yükleme medyası CD/DVD sürücüsünün bu adımdan güvenle çıkabilirsiniz

aynen böyle diyor biostan söylenildiği gibi ahcı modeli seçeyim dedim sata kısmında zaten ascı yazıyordu değiştirdim ide seçtim ama olmuyor ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 6 Aralık 2013; 18:44:48 >
  • Güzel konu. Hazırlayanın emeğine sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

http://forum.donanimhaber.com/m_36737148/tm.htm

bu konudan geliyorum

Gerekli disketiniz, CD-DVD sürücü aygıtı eksik, Sürücü disketinizin CD-DVD veya USB flash sürücünüz varsa şimdi takın.
    NOt: Windows yükleme medyası CD/DVD sürücüsünün bu adımdan güvenle çıkabilirsiniz

aynen böyle diyor biostan söylenildiği gibi ahcı modeli seçeyim dedim sata kısmında zaten ascı yazıyordu değiştirdim ide seçtim ama olmuyor ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

farklı bir windows 7 iso su indir bu konudaki gibi yazdır onu usb ye veya dvd ye.

UEFI modu disabled yapmayı unutma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

http://forum.donanimhaber.com/m_36737148/tm.htm

bu konudan geliyorum

farklı bir windows 7 iso su indir bu konudaki gibi yazdır onu usb ye veya dvd ye.

UEFI modu disabled yapmayı unutma.

Bende öyle düşündüm yeni bir iso dosyası şu anda iniyor birde bunu deyeyim bakalım ne olacak dedim yarın biterse dediğiniz gibi yapıp yazdırayım bakalım buraya da sonuçları yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.