Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben macbook pro kullanıyorum ve bilgisayarımda paralel desktop ile win 7 pro yüklü halde. Win kısmını standart ofis işlerimde kullanıyorum. Win' de logo, teklif vs gibi önemli ve sık sık kullandığım programlar mevcut. Ben win 7 pro' dan win 8.1 pro ya geçmek istiyorum. Microsoftun sitesinden satın alım işlemine başlamak üzereydim ki bana neleri saklamak istersiniz diye sordu ve karşılık olarak sadece kişisel bilgiler seçili. Oysa ben tüm programların aynen çalışır halde kalmasını ve win8 yükledikten sonra da yine bıraktığım yerden çalışmaya devam edebilmeyi istiyorum. Aksi halde çok ciddi sorunlar oluyor. Logo için servis çağır, teklif programı için servis çağır falan hem zahmetli hemde maliyetli bir iş.
    Bunun bir kolay yolu mutlaka vardır diye düşündüğüm için de buraya yazıp sizlerden çözüm, öneri ve fikir almak istedim. Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: monatim

Merhaba arkadaşlar,

Ben macbook pro kullanıyorum ve bilgisayarımda paralel desktop ile win 7 pro yüklü halde. Win kısmını standart ofis işlerimde kullanıyorum. Win' de logo, teklif vs gibi önemli ve sık sık kullandığım programlar mevcut. Ben win 7 pro' dan win 8.1 pro ya geçmek istiyorum. Microsoftun sitesinden satın alım işlemine başlamak üzereydim ki bana neleri saklamak istersiniz diye sordu ve karşılık olarak sadece kişisel bilgiler seçili. Oysa ben tüm programların aynen çalışır halde kalmasını ve win8 yükledikten sonra da yine bıraktığım yerden çalışmaya devam edebilmeyi istiyorum. Aksi halde çok ciddi sorunlar oluyor. Logo için servis çağır, teklif programı için servis çağır falan hem zahmetli hemde maliyetli bir iş.
    Bunun bir kolay yolu mutlaka vardır diye düşündüğüm için de buraya yazıp sizlerden çözüm, öneri ve fikir almak istedim. Şimdiden teşekkürler...

Orjinal is yapıyorsan direk microsoftu ara onlarla is yap ama sanmıyorum program larin ayni kalacagini uyumsuz cikacak okan bile olabilir. Ben sadece win 8.1 i kendi icinde yeniledim programlari sildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçelim artık windows 8.1 e :)
  • ~~ 26) Harddiskinizin Özelliklerini : Kopyalama, Yazma Hızını , Tepki Süresini - Sağlık Durumunu , BadSector Var Mı Yok mu ? Hepsini öğrenmek için tek program : HdTUNE ! ~~ (TAVSİYEMDİR)

~~ 27) Lyrics Plugin ile Windows Media Player , Winamp , iTunes'ta çalan Müziklerinizin Sözlerini Görmek İçin Eklenti ~~

eklenmiştir hayırlı olsun.

Görüşlerinizi , önerilerinizi eklemekten çekinmeyin
  • Auto File System Conversion Utility Function hatası nasıl çözülür
  • Hocam bende bugün sistem aldım . ağ bağdaştırıcısı hatası alıyorum nasıl halledebilirim.

Not.telde oldugum icin yazilari okuyamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: muzo40

Auto File System Conversion Utility Function hatası nasıl çözülür

bu hatayı ne zaman alıyorsunuz ?

combofixi deneyin

quote:

Orijinalden alıntı: Boldy.Marry

Hocam bende bugün sistem aldım . ağ bağdaştırıcısı hatası alıyorum nasıl halledebilirim.

Not.telde oldugum icin yazilari okuyamadım

ağ bağdaştırıcısı hatası diyor ve bağlanmıyor değil mi ?

peki aynı modemden wireless ile bağlanılıyormu yani internet başka pc lerde varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ekim 2013; 21:05:32 >
  • ~~ 28)Windows 7'de 5+1 Ses Sisteminden 2+1 Ses Almanın Çözümü !! RESİMLİ ANLATIM !! ~~

eklenmiştir. hayırlı olsun.
  • tesekkürler Auto File System Conversion Utility Function hatası combofix ile çözemedim
  • ~~ 29 Windows7'de Koyduğum Oturum Şifresini Unutanlar için Kesin ÇÖZÜM + RESİMLİ ANLATIM !! ~~

eklenmiştir.
  • windows 7 ultimate 64 bit sp1 kullanıyorum sizce windows un verdiği güncellemeleri yapmalı mıyım? sonuçta lisanlı değil sorma sebebim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 27 Ekim 2013; 19:34:12 >
  • Hocam elinize sağlık bu konuyla çok uğraşmıssınız ama bu kadar proğram bilgisayarı çok yavaşlatır driver güncelleme gibi şeyleri netten yapılmasını öneririm yanlış anlamayın sizin yaptığınızı kötülemiyorum ama bu kadar proğram pcyi çok yavaşlatır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

Hocam elinize sağlık bu konuyla çok uğraşmıssınız ama bu kadar proğram bilgisayarı çok yavaşlatır driver güncelleme gibi şeyleri netten yapılmasını öneririm yanlış anlamayın sizin yaptığınızı kötülemiyorum ama bu kadar proğram pcyi çok yavaşlatır bence

Ben bunlarin hepsini kur demiyorum ki koydum gerekli olani kurun sadece :) bunuda bizmi soyleyecegiz.

• Yeni sistemi topladığımda işime çok yarar bu başlık. Elinize sağlık
  • Cok iyi konu hocam elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzo40

Auto File System Conversion Utility Function hatası nasıl çözülür

Bende son bir kaç gündür bilgisayarımda "Auto File System Conversion Utility Function" hatası alıyorum bunun çözümü nedir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Win 7 Ultimate Sp1

Kullanıyorum.

Not. Combofix denedim sorun çözülmedi.
  • okanturker99 kullanıcısına yanıt
    tmm çözümü buldum dostum virüs yemişsin

pcyi güvenli modda aç ilk sayfadaki combofix i yap olmazsa gene güvenli modda açıp alttaki anlattıklarımı yap
    RESİMDEKİ DOSYA İSİMLERİNİ BÜTÜN BİLGİSAYARCA ARATIP SİLECEKSİNİZ.
    SONRA PC Yİ NORMAL MODDA AÇIP ESKİSİ olACAKTIR.

NOT: Trustedlnstall.exe dosya ismindeki l harfi ''i'' değildir küçük ''L'' harfidir :)

Arkamdan bir duanızı esirgemeyin yeter...

İşlemin en başından ve sonundan MallWare tarayıcı vs araçlarla taratıp işlemi bitirin :)

• Murat kardeşim

Emeğine sağlık, Çözümün için çok teşekkür ederim.

Başarılar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.