Arkadaşlar Windows 7'ye birkaç gün önce geçtim henüz yabancıyım sisteme o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum. ATI Catalyst 10.6'yı bir türlü kuramadım. Devamlı windows kendi sürücüsünü yüklüyor. Biraz araştırdım aygıt yükleme ayarlarından otomatik sürücü yüklemeyi kapat dedim internet bağlantısını falan da kestim ama yok inatla kendi tanıyor. Nasıl aşarız bu sorunu.
Sürücü kurulu olsun önemli değil.Sen atinin sürücüsünü kurduğunda windows senin kurduğun ile değiştirir eskisini.Sürücüyü üzerine kur.
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Sürücü kurulu olsun önemli değil.Sen atinin sürücüsünü kurduğunda windows senin kurduğun ile değiştirir eskisini.Sürücüyü üzerine kur.
Windows 7 kullananlar nasıl güncelliyor bilmiyorum ama ortada bir sıkıntı olduğu kesin. Sizin bahsettiğiniz şekilde asla kurulmuyor. Catalyst'i kurup geçiyor sadece. Farklı bir yöntemle sürücüyü gösterdim ama bu seferde catalyst çalışmıyor. Windows 7 ve Ati kullanıcıları siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Hani nerdesiniz bu sorunu yaşayan tek şanslı kişi ben miyim yani şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme