35-40 tl istiyorlar bilgisayarcılar da format için cd olsa kendim yaparım ancak cd'siz yöntemi var mı?
USB ile yapılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: personalcomputer
USB ile yapılabilir.
Dostum açar mısın?
ASUS N53SV kullanıyorum.
Örnek anlatımlı bir link falan var mı.
Yükleme dosyaları elimde yok.
quote:
Orijinalden alıntı: kralfb1907
quote:
USB ile yapılabilir.
Dostum açar mısın?
ASUS N53SV kullanıyorum.
İnternet'ten indirebilirsin. Sanırım bu linkte USB ile format anlatılıyor. Netbooklar için yazıyor ama notebooklar için de geçerlidir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kralfb1907
quote:
USB ile yapılabilir.
Dostum açar mısın?
ASUS N53SV kullanıyorum.
İnternet'ten indirebilirsin. Sanırım bu linkte USB ile format anlatılıyor. Netbooklar için yazıyor ama notebooklar için de geçerlidir.
Hocam eğer varsa sağlam bir indirme yeri turbobit,rapid falan pm ler misin.
ne olarak aratmam gerekiyor
ilk defa indireceğim ve bu şekilde formatlayacağım için bilgim yok
CD kaybolduysa yeni bir CD almanıza gerek yoktur.Burdan hangi Windows 7 Versiyonunu istiyorsanız (32/64 , Home , Ultimate ..)bana yazın özel mesaj olarak size indirme linkini atayım.Daha sonra indirdiğinizi siz CD'ye yazın alın size bir format CD'si
CD kaybolduysa yeni bir CD almanıza gerek yoktur.Burdan hangi Windows 7 Versiyonunu istiyorsanız (32/64 , Home , Ultimate ..)bana yazın özel mesaj olarak size indirme linkini atayım.Daha sonra indirdiğinizi siz CD'ye yazın alın size bir format CD'si
windows 7 64 bit home ve ultimate ikisinin linklerini de pm den atarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: jawenk
quote:
Orijinalden alıntı: K4S1R6A
windows 7 64 bit home ve ultimate ikisinin linklerini de pm den atarmısın
Gönerdim.
yalnız arkadaşın dediği orjinal keyiniz var ve cd yi kaybetmişseniz işe yarar, belirtmekte fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme