Şimdi Ara

Windows 7 CoD2'yi tam ekran yapamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7'de 1024*768 görüntü ayarında neden görüntü tam ekran olmuyor?

Call of duty 2 oynuyorum ve bu ekran çözünürlüğünü seçtiğimde ekrana tam olarak sığdırmıyor görüntüyü. Bunu nasıl düzeltebiliriz?

Edit: Sanırım CoD2'ye özel bir sorun değil bu gnelde bir problem var gibi. Bir arkadaş da counter'da aynı sorunu yaşıyormuş...

• Çözümü bulundu :

Oyun ayarlarına girip grafik ayarlarından screen refresh rate 75 Hz yapın yeter

• 60hz Lcd için oyun ayarlarından screen refresh rate 75hz'i seçmek mantıklımıdır, bir bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazzotti

60hz Lcd için oyun ayarlarından screen refresh rate 75hz'i seçmek mantıklımıdır, bir bilginiz varmı?

Bir bilgim yok ama 75 Hz yapınca full screen oluyor
  • bendede olmuştu öyle 1-2 oyunda
    oyunu açtığın kısayol yada dosyadan ,özellikler diyip kısayol yazan yerde tam erkan çalıştır yapabilirsin.
    bendede böyle düzelmişti
  • bende resident evil5 te şu an aynı sorunu yaşıyordum çözümde bulamamıştım.75hz benim sorunuda çözdü tşkler
    edit:tam ekran çalıştırda oluyormuş bu daha iyi gibi.bu fikir içinde ayrıca tşkler
    nickte nemesismiş resident evil3tenmi alıntı ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 19 Eylül 2009; 21:08:54 >
  • Kısayoldan tam ekran olayı bende çalışmadı CoD2 için...
  • Daha dün yükledim Win7 'yi, Call Of Duty 2 hiçbir ayar yapmadan full ekran olarak açtı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oiven

Daha dün yükledim Win7 'yi, Call Of Duty 2 hiçbir ayar yapmadan full ekran olarak açtı...

Monitör ve çözünürlüğün kaç?
  • Monitörüm Samsung 2232BW ekran çözünürlüğüm ise 1680 * 1050 Ekran kartım GTX275
  • Bende hiç çalışmıyor multide ne yapmak lazım görünürde Bir çözümde yok
  • Bu sorunu yaşayıp da ekran kartı nVidia olanlar için çözümü anlatıyorum.4

Öncewww.nvidia.com a girerek ekran kartınız için en güncel sürücüyü (driver) indirin ve kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yeniden başlattıktan sonra saatin yanında bulunan küçük simgelerden nVidia Ayarları'nı bulun (yeşil göze benzer bir şey). Bir kez tıklayın ve açılan penceredeki sol kısımda bulunan listeden Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla'ya gelin. Burada 2. adım olan Şu ayarları uygula:'dan 2. olan 'Tam Ekran'ı seçin ve Uygula'yı tıklatyın. Ardından pencereyi kapatın. Oyuna girdiğinizde 1024x768 ya da 800x600 çözünürlük seçtiğinizde ekran daralması yerine tam ekran olması için genişleyecektir. Ancak görüntü normalden geniş görüneceği için ufak bir ayar daha yapmamız gerekecek. Oyunun grafik ayarlarına girip soldaki ayarlardan Aspect Ratio'yu Wide 16:9'a (ya da 16:10 hangisi sizin için uygunsa) getirin ve onaylayın. Şimdi oyuna girdiğinizde tam ekran olacak ve çözünürlük de geniş ekran çözünürlüğü olacaktır.

• Bu "Use Nvidia Scaling" menüsü neden her laptopda çıkmıyor.
    Nvidia'nın en son çıkan driverı her ikimizde olduğu halde benim laptopda var, arkadaşınkinde yok.
  • Beyler Benimde Problemim Oyunu Açıyorum Fakat Ekrana Gelmiyor Monitor Hzsi İle Oyun Hzsi Aynı Degil Galiba EKran Gelmediği İçinde Oyundan Ayarlayamıyorum
    Yardım Edin Lütfen. Oyuna Girmeden Oyun Ayarlarına Nasıl Ulaşırım Yardımmmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.