Arkadaşlar bir sorum olucak size... Pes2009'unu ne yapıp ettiysem de Windows 7 RC1'e kuramadığım için tekrar Windows 7 build 7000'e çevirdim sistemi. Fakat bu kez de Windows Live Messenger'da online olan kime tıklarsam tıklayayayım karşılıklı konuşma penceresi ben tıkladıktan 8-9 saniye sonra ekrana geliyor. Bu tarz bir sorun yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ? Gerçekten delirmiş durumdayım şu anda. Saatlerdir Pes için uğraşırken şimdi de böyle uyuz bir sorunun çıkması sinirimi 2 kat artırdı. :/
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Bu arada ilginç olan windows 7 build 7000'i ilk kurduğumda böyle bir sorun yoktu...fakat ev arkadaşımın bilgisayarına kurduğumuzda bu sorun onda oluşmuştu..o pek msn kullanmadığı için önemsemedi ama benim sürekli kullanmam gerektiğinden bu 8-9 saniyeler çok büyük bir zaman kaybı benim için..internette araştırdım fakat soruma cevap bulamadım... =(
kardeş beta sürüm ne diyebilirizki bende kurmuştum 7000 sürümünü bende en kötüsünün enkötüsünü yaşadım bilgisayar kapanmıyodu ancak reset atmak gerekiyodu laptop oluncada mecbur pili çıkarıyodum :( istersen bide yahoo msn dene ondada hotmail hesabınla oturum açabilirsin...
Live messenger birçok program gibi Win7'la henüz uyumlu değil. Uyumluluk modunda çalıştırırsan belki sorun çözülebilir.
tekrar 7057'ye döndüm pes2009 sorununu çözdüm ama windows live messenger sorunu hala devam ediyor... bütün uyumluluk modlarını tek tek denedim aero'yu kaldırdım denedim administrator olarak çalıştırı denedim ne denediysem de olmadı =( hala 1 kişiye tıkladığımda bekliyorum 10 saniye kadar :/
windows live messenger 2009 denedin mi? ben 7000 üzerinde de 7057 üzerinde de çalıştırdım hiçbir sorun çıkartmamıştı.
evet en son sürümü indirdim get.live.com'dan... ilginç olan ben de ilk 7000'i yüklediğimde de sonrasında 7057'e geçtiğimde de hiçbir sorun yoktu.. ama tekrar silip kurduğumda bu sorun çıktı.. acaba bir update falan mı neden oldu bu soruna ? hiçbir değişiklik de yapmadım msn üstünde uyumluluk modlarını deniyorum hala aklıma başka bir şey gelmiyor nette de araştırdım henüz windows 7 kullanan fazla insan olmadığı için sorunuma yanıt bulamadım :/
o zaman daha ilginç bir öneri internetten eski messenger sürümleriyle dene 8, 8,5 filan :)
bir önceki sürümünü indiriyorum şimdi o da olmazsa ufukta dediğiniz gibi 8 sürümlerine dönüş görünüyor (=
önceki sürüm de işe yaramadı :/
ben 8 sürümünü kullanıyorum başka bir problemi şu yöntemle hallettim; msn simgesine sağ tıklıyorsun,properties diyorsun,compatibility kısmından WindowsXP ( Service Pack 2 ) uyumluluğunu seçiyorsun. Dene istersen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme