Arkadaşlar merhaba.Sorunum şu ; Bilgisayarda bir klasör açıyorum.Sonra açtığım klasörün içinde bir klasör daha açtığımda arkadaki klasör kapanmıyor,bu şekilde birçok klasör açık kalıyor,bunlar tek tek kapatmak da zamanımı alıyor.Bunun bir çözümü var mıdır? Teşekkür ederim.
klasör içinde klasör açıyosun ve açılmış olan klasör yeni açacağınla beraber açık kalıyo doğru anladımmı anladıysam bunun çözümü format olur çünkü dediğin şey kimsenin başına gelmemiş zaten mesajına bakarsan bayağı kişi okumuş fakat yanıt yok:)
Doğru ancak bilgisayarı daha yeni aldım.Aldığımdan beri böyle.Umarım bir çözümü vardır.
başına büyük bir şey gelmemiş format at gitsin boşuna uraşma
win 7 kullanmadım ama xp de klasör seçeneklerinde onun ayarı var, win 7 de de vardır.
xp de bir klasör açıkken , araçlar , klasör seçeneklerini seçip ordan düzeltebiliyosun, Win7 de de aynıdır heralde.
Halloldu Rocksound teşekkür ederim.Sabahtan beri Klasör Seçeneklerini arıyordum buldum sonunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme