Şimdi Ara

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
6
Favori
104.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acer i3 notebook 5.4 harddisk 5400 devir oyüzden .işlemci ve ekran kartı 6 üzeri
  • garip olan win 7 nin grafik ve oyun grafik puanlaması mobil 4650 normal 4650 geçmiş 8800gt sadece 0.1 eksik almış ve dahası çok garip ve bence yanlış bir puanlaması var

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?
  • Ehehe.

• Sistem yanda, ATI 4830 default 6.3 çıkıyor bu gazlı hali ramler ve işlemcinin de daha gideri var aslında ikisi de default hızda

• quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

quote:

Orijinalden alıntı: eSqUaLl

quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Hdd i 5.9 dan 7.4 yaptım Sadece Modu Achi yapmanız yeterli ncq desteklı ıse anakartınız
    Hocam Her Kurulumda AHCI Kullanıyorum, 5.9 Dan 7.4`e Cıkanı İlk Sende GÖrdüm, Raid Yaptın Sanırsam.

Evet raid ready yaptım 3 hdd var ama hepsi tek basına bırlestırme yapmadım ama sunuda demek ıstıyorum raıd yaptıktan sonra da 5.9 du achı yı acınca 7.4 oldu

Hem Raid hem Achi nasıl açılıyor bilgilendirirmisin?

• nereden nasıl öğreniyoruz bunu
  • Windows 7 home premium 32 bit:

en düşük 4.5 (işlemci; P4 3.07@3.8 (haha :)) ve RAM; 2.512 MB kingston)

en yüksek 6.3 (ekran kartı; Palit HD2600 Pro (600@875 gpu, 700@780 bellekler :))

Hakikaten Windows 7'nin çok garip bir puanlama sistemi var veya hız aşırtma çok işe yarıyor :D
  •  WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?

işlemci ve ekran kartına dikkat !!!!!!!

amd 630 işlemci esc 790gx anakart 2 gb kingston ram onbor 3300 ekran kartı samsung 80gb hd 300 psu amd 630 :105 dolar+kdv ecs anakart 92dolar+kdv kingston 2gb ram :51 bu fiyata alınabilecek en iyi skorr onboard ekran kartında yok daha otesi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent0623 -- 2 Mart 2010; 23:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

nereden nasıl öğreniyoruz bunu

windows vista veya 7 işletim sistemin varsa Bilgisayarimda özellikler deyince zaten orada test et yaziyor. test ediyorsun aldigin puan karsina cikiyor.
  • en düşük 4.7 (win aero performansı)
    en yüksek 5.9 (sabit disk ve oyun grafikleri)
  • arkadaşlar bende bende e8400 işlemci var ama puanı 4,9 veriyo ExECaLiBuR arkadaşda 6,5 vermiş sebebi ne olabilir ?
  • aynısı @Noctivagant aldi bendede 5.5 e8400 var niye böyle düşük anlamadim 4 gb ram taktim yine aynı.
  • ben 4 gb ram yaptım 5 oldu :)

Ekran kartını GT alacağım yere GSO alırsam olacağı budur işte.
  • 4gb ram takılı olmasına rağmen ona da 5 puan veriyor işlemcinin tasarruf modunu da kapattım 5,1 oldu :)
  • Benim notebook (MSI)

İşte benim minik(LG X130) puanları boyuna göre iyi hatta konuda baktım 2.0 puan alan masaüstü sistemler de varmış yani
  • Windows 7 Ultimate 64 bit.

Ramları değiştirmek lazım...

• 5.7
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.