Şimdi Ara

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
6
Favori
104.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce hiç yaşamadığım bir problem yaşıyorum
    sistem derecelendirme yapamıyorum maalesef

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?
  • 5.8

Quad 9300
    Maximus Formula
    Asus GT8600 512
    4 Gb Kingston Ram
    2.8 Tb HDD
  • Dun arkadasimin p4 3.0ghz 512mb ram ve 6600gt vga olan makinasina ultimate kurdum, en basta aero arayuz aktif degildi, kendi bilgisayarimdaki temayi kaydedip bu bilgisayara uygulayinca sastim kaldim aero arayuzle win7 ultimate i calistiriyor ve gayette tatmin edici sekilde isliyordu...onceden vista home basic olmasina ragmen fazlasiyla kasiliyordu. Sonuc olarak win 7 bence tamamdir xp nin miadi dolmustur, buna yakin sistemi olan arkadaslara fikir olmasi babinda paylasmak istedim...
  • toshiba a300 17n laptop(dual core 1.73ghz 2gb ddr2 667,200gb toshiba hdd x3100. skorum 3.0 ekran kartından dolayı onboard olduğu için ama genel performans ve aero performansından çok memnunum.

• Harddisk 5.9 alıyor(caviar black 1 tb) diğer parçalar 6.9 aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

arkadaşlar daha önce hiç yaşamadığım bir problem yaşıyorum

Aynı hata ekranı bendede çıkıyor.Senin anakart gigabyte mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

arkadaşlar daha önce hiç yaşamadığım bir problem yaşıyorum

Aynı hata ekranı bendede çıkıyor.Senin anakart gigabyte mı...

ana kartla alakası yok aynı sorunu bende yaşıyorum, kaspersky internet security 2010 9.0.0.736 sürümden kaynaklanıyor,kaspersky forumlarında konu tartışılıyor çözüm için kasperskyden gelecek haber bekleniyor ayrıntı için http://forum.kaspersky.com/index.php?s=a53ef6ff8a11f63212ebfa065dfc7825&showtopic=141252&st=20

• ayni sorun bendede var kardes buyuk ihtimalle isletim sistemi bozuktur(benimki ultimate 64bit AIO activated). cunku ayni sistem vistada sorunsuzdu. kaspersky ile alakasi yok arkadasim benim sistemde virus programi bile yok. dikkat ederseniz 3dmark vantage bile calismiyor yada tesaduf olabilir.

Intel Core i5 750 2660mhz
    GIGABYTE GA-P55M-UD2
    Corsair XMS3 2x2048MB DDR3
    XFX Radeon HD 4870 1gb
    WD Caviar SE16 3200AAKS, 320GB, SAT2,
    corsair PSU 650 Watt,
    ARCTIC cpu COOLING Freezer Xtreme Rev.2
    Arctic Cooling gpu Accelero TWIN TURBO

DH YONETICILERI LUTFEN BU SORUNA BIR EL ATIN CUNKU BU SORUN BINLERCE KISIDE VAR VE COZUMU BULUNAMIYOR.

COZUMUNU BULURSANIZ LUTFEN PM ATARMISIN SIMDIDEN TESEKKURLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 27 Ekim 2009; 23:23:49 >
  • Az önce format attığımda kaspersky"ı yüklemeden denedim oldu.Şu anda kaspersky yüklü ve yine hata ekranı geliyor.
  • Bir puanlamada benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 28 Ekim 2009; 23:23:26 >
  • Arkadaşlar puanlama sayfasının altında "AYRINTILI PERFORMANS VE SİSTEM BİLGİLERİNİ GÖRÜNTÜLEYİN VE YAZDIRIN" seçeneğine tıklarsanız bir daha sistem bilgilerinizi mesaja eklemenize gerek kalmaz. Sistem bilgileri yazmayan puanlamanın zaten hiçbir anlamı yok bence Bu da benim 2 yıldır kullandığım laptopumdan: (Bu puanlarlar çatır çatır kullanabiliyorum, HELAL OLSUN WINDOWS 7YE)

• imzadaki sistem ile

ekran kartı baya bir rezil zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 28 Ekim 2009; 23:29:07 >
  •  WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?
  • 3,6 Ekran kartı Ati HD3450

•  WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?
  • Arkadaşlar windows 7 64bit ultimate yükleyecek arkadaşlara fikir vermesi için bende sistem puanını yayınlıyorum.
    Sistemim: İntel Q6600 Quad Core, 2gb 800mhz cas 4 ram, Nvidia 8800 gt sonic ekran kartı, Harddisk 250gb seagate baracuda

• beyler. bende p4 2,8 - ram 1 gb - fx5200 ekran kart - anakart gigabayt -
    nedersiniz win 7 kursam sıkıntı çekermiyim. yani bu tarzda kullanan ark var mı. çünkü vistada biraz driverleri kurarken bayağı bekliyodum. program kurarken xp ye nazaran bayağı bekliyodum.
  • En azından rami 2gb. yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz. Ben evdeki P4 3.0 Ati x700 2gb. sisteme kurdum. Gayet memnunum, bu 4 yıllık sisteme göre performansı fena değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: yunus981

beyler. bende p4 2,8 - ram 1 gb - fx5200 ekran kart - anakart gigabayt -
    nedersiniz win 7 kursam sıkıntı çekermiyim. yani bu tarzda kullanan ark var mı. çünkü vistada biraz driverleri kurarken bayağı bekliyodum. program kurarken xp ye nazaran bayağı bekliyodum.

• bizim sorunumuza bir cozum bulunamadimi hala?
  • Buda benim HP Pavilion DV4 Notebook 14 inch modeli ile aldığım puan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.