Şimdi Ara

Windows 7 de Vista'nın Movie Makerı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Dün kullandığım Windows 7 için büyük bir çaba sarfederek video düzenleme programı arayışına başladım.
    Birçok program denedim ve bir çoğu kullanmasını öğrenmek zaman alacak türden profesyonel programlardı lakin bana daha zahmetsiz ve basit bir yazılım lazımdı tıpkı Vista ile birlikte gelen Movie Maker gibi. Movie Maker 2.6 yı denedim ve gerçekten vasat ötesi ve birçok video uzantısını ve codecleri tanımıyordu.
    Bezdikten sonra Vistaya dönmek için elime Vista DVD' sini aldım o anda aklıma bir fikir geldi
    -Vista kurulu diğer bilgisayarımdan C:\Program Files\ içindeki "Movie Maker" klasörünü Flash belleğime kopyaladım ve Windows 7 yüklü bilgisayarımda aynı dizine kopyaladım. Büyük bir heyecanla C:\Program Files\Movie Maker\ içindeki "MOVIEMK.exe" yi çalıştırdım yüzümde bir gülümseme ile KUSURSUZ Vistadaki gibi çalıştı (ingilizce olarak). Sağa sola kısayol oluşturdum, avi, mp4, 3gp uzantıları sorunsuz dönüştürdüm.
    Biliyorum birçok alternatif mevcut ama Movie Maker'da olsa göz çıkar mı?

Arama motorlarında saatlerce aramama rağmen bulamamıştım umarım size yardımcı olmuşumdur.

Windows 7 de Vista'nın Movie Makerı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.