Şimdi Ara

Windows 7' den Wİndows 10' a geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan laptopumda Windows 7 yüklü. Bilgisayarım çok iyi denemez ancak 8 gb ram ve i7 işlemci var. Sizce güncel yazılımları takip etmek adına Windows 10'a geçmeli miyim? Bana bir getirisi olur mu?
    Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.

• ben tavsiye etmem hocam. daha akıcı denebilir ama ssd varsa çok da oyun oynamıyorsanız win 7de kalabilirsiniz.
  • Sağolun ama ssd yok. Windows 10 sistem kaynakalrını daha mı iyi kullanır acaba?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    kişiden kişiye değişiyor hocam sistem kaynaklarını sömürdüğünü söyleyen de var bazıları ise cok stabil kullanıyor. bence win 7'yi optimize edin inanın win 10 ile biraz akıcılık dışında cok fark yok hatta birçok sorun çıktı sistemi yoran programlar disk kullanımı %100 olmalar falan. isterseniz de acronis true image programıyla yedek alın öyle geçin bir deneyin
  • Hocam en akıcı işletim sistemi 8.1.
  • Şuan Windows 10 Akıcı ve Yüksek Performanslı Bir işletim sistemidir. Bilgisayarınıza Tam oturması birkaç gün sürebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Hocam en akıcı işletim sistemi 8.1.

Bu üçü arasında en iyisi 8.1 mi diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Sistemi en az sömüren 8.1 ancak windows 10 da iyidir.Her ne kadar da eleştirsem windows 10'u da seviyorum.
    Bence önerim windows 10 geçip 1 ay test edin.Beğenirseniz kullanabilirsiniz.Hala bir yoldan windows 10'a ücretsiz geçilebiliyor.
    https://www.microsoft.com/tr-tr/accessibility/windows10upgrade

Herhangi bir engel olmadan yükseltme yapabilirsiniz.Orada yazanları önemsemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 9 Ocak 2017; 19:14:51 >

• quote:

quote:

quote:

Sistemi en az sömüren 8.1 ancak windows 10 da iyidir.Her ne kadar da eleştirsem windows 10'u da seviyorum.
    Bence önerim windows 10 geçip 1 ay test edin.Beğenirseniz kullanabilirsiniz.Hala bir yoldan windows 10'a ücretsiz geçilebiliyor.

Herhangi bir engel olmadan yükseltme yapabilirsiniz.Orada yazanları önemsemeyin.

Teşekkür ederim. Bende şuan 7 var ama çok çağın gerisinde kalmak istemiyorum laptopum çok iyi olmasa da. Dediklerinizi uygulayacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Bende şuan 7 var ama çok çağın gerisinde kalmak istemiyorum laptopum çok iyi olmasa da. Dediklerinizi uygulayacağım.

Hocam merhaba, ne yaptınız? geçtiniz mi windows 10 a ? görüşleriniz ve yorumlarınız nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba, ne yaptınız? geçtiniz mi windows 10 a ? görüşleriniz ve yorumlarınız nelerdir?

Hocam 7 ye devam ediyorum. Alışmışım bırakmak zor geldi:)

ya hocam inanırmısın dvd yi yazdırdım,tam sistemi başlatacam , bi göz atıyım dh de kullanıcı deneyimleri nelerdir diye.simdi ben de kararsız kaldım :D dun windows 10 u sanal makineye kurdum , biraz kullandım. ara yüzü beğenmedim. sanki win7 ile win8 birleştirmişler gibi olmuş.kısacası tam deneyimleyemedim.

burda dedim belki benim gibi 7 den 10 a geçip deneyimlerini öğrenebileceğim birisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

ya hocam inanırmısın dvd yi yazdırdım,tam sistemi başlatacam , bi göz atıyım dh de kullanıcı deneyimleri nelerdir diye.simdi ben de kararsız kaldım :D dun windows 10 u sanal makineye kurdum , biraz kullandım. ara yüzü beğenmedim. sanki win7 ile win8 birleştirmişler gibi olmuş.kısacası tam deneyimleyemedim.

burda dedim belki benim gibi 7 den 10 a geçip deneyimlerini öğrenebileceğim birisi olur.

Ben laptopa kurdum tam anlamıyla deneyimlemek için. Ama dedğim gibi alşıamadım 10'a. Birde fazla yer kaplıyor ve benim gb a ihtiyacım var.
    eyvallah teşekkür ederim :) bende yeni kuracağım dektopta denerim artık laptopta win7 ye devam
  • Masaüstünde fazla fark etmez ama laptoplarda çıkış yılı hangi işletim sistemi kullanılıyorsa o işletim sisteminde kullanmaya çalışın. Driverlar çok fazla problem çıkarır. 2013 yılı öncesi tüm makinalar windows 7 ile iyi performans verir.2013 sonrası windows 8.1 ve windows 10 tercihi yapabilirsiniz. Windows 10 ile Windows 8.1 eşdeğer ikiz işletim sistemi. %100 disk sorunu bile aynı ama aktif olarak geliştirilen windows 10 olduğu için win8.1 kullanan çoğu kişi windows 10a geçecek birgün.. Bir kereye mahsus yükselttip ücretsiz keyi aktif etmekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.