Şimdi Ara

Windows 7 disk görmeme sorunu ve kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Casper bir laptopum var. i7 4712MQ 2.3 GHz işlemci, 12gb ram, intel hd graphics 4600 ekran kartı var 2gb. Bilgisayarımın orjinal windows sürümü 8.1'di. Windows 10a yükseltip ani performans düşüşleri yaşamamak için update'leri kapatmıştım. Uzun bir süre yüksek FPS'ler alarak sıkıntısız kullandım ama sonra bir anda ilginç bir şekilde basit oyunlarda bile aşırı kasmaya, fps düşüşleri yaşatmaya başladı. Bilgisayarımın 1 TB'lık harddiskinin yarısından fazlası doluydu (Büyük bir kısmı windowsun kurulu olmadığı diskte). Güncel windows 10 kurulumu indirip sadece C:/ diskini BIOS'tan temizleyip kurulum yaptım. Ama durum daha da kötü oldu. Güncel windows 10 ile çok daha fazla kasmaya başladı (Drivers'lar güncel, DVR ve oyunu kastırabilecek tüm ayarları yapmama rağmen). Şimdi de tüm diskleri biçimlendirip güncel "Windows 7 Ultimate Sp1 Performance Edition" kurdum. Diskleri sıfırlayıp yarı yarıya bölmüştüm ve windowsu öyle kurmuştum. Şu an C:/ diskinden başka disk görünmüyor. Yani D:/ diski ortalıkta yok. Olması gerektiği gibi C:/ diski de 540GB. D:/ diskini nasıl getirebilirim? Ve laptopumdaki kasma sorunu neden kaynaklanıyor olabilir? Termal macun yenilersem düzelebilir diye düşünüyorum ama sizlerin de fikrini alıyım öyle ise temizleyim.

• GÜNCELDİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.