Şimdi Ara

Windows 7 Ekran Dili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler windows 7 home premium format attım fakat herşeyi Türkçe yapmama rağmen ekran dili ingilizce nasıl değiştireceğim ?

• Ya dil paketi indirip kuracaksın yada güncelleştirmeleri aç dil paketlerini bulsun ordan yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecniker_1986

Ya dil paketi indirip kuracaksın yada güncelleştirmeleri aç dil paketlerini bulsun ordan yükle.

windows update ile güncelleme yapıyorum ama dil paketleri çıkmıyor anlamadım
  • OzknAksyk kullanıcısına yanıt
    Sanırım ingilizce sürüm yüklendi, seçtiğin Türkçe klavye dili olmalı. Bildiğim kadarı ile Home Premium'da dil paketi yükleme seçeneği yoktu ama, Internette "Windows Home Premium İngilizce dilini türkçeye çevirme" diye aratırsan nasıl yapılacağını bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Sanırım ingilizce sürüm yüklendi, seçtiğin Türkçe klavye dili olmalı. Bildiğim kadarı ile Home Premium'da dil paketi yükleme seçeneği yoktu ama, Internette "Windows Home Premium İngilizce dilini türkçeye çevirme" diye aratırsan nasıl yapılacağını bulursun.

Klavye dili Türkçe fakat ekran dili ingilizce sanırım netten yüklemem gerekicek evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.