Şimdi Ara

Windows 7 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır windows xp kullanıcısıydım geç geç dediler bi deniyelim dedim 7'ye geçdim driverleri cobra driver yardımıyla yükledim dxdiag'a kontrol etmek için girmişdimki ekran kartım 256 mb iken 766 mb'da yükselmiş bi sevindim ama xp'de gayet güzel çalısdırdıgım oyunlar 7de low grafikde iğrenç gösteriyor sebebi nedir nasıl düzeltebilirim acaba bi bilgisi olan varmı

Dxdiag resim;

Ekran kartı markam;
    ATI radeon x1600
    256MB

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya2

Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır windows xp kullanıcısıydım geç geç dediler bi deniyelim dedim 7'ye geçdim driverleri cobra driver yardımıyla yükledim dxdiag'a kontrol etmek için girmişdimki ekran kartım 256 mb iken 766 mb'da yükselmiş bi sevindim ama xp'de gayet güzel çalısdırdıgım oyunlar 7de low grafikde iğrenç gösteriyor sebebi nedir nasıl düzeltebilirim acaba bi bilgisi olan varmı

Dxdiag resim;

Ekran kartı markam;
    ATI radeon x1600
    256MB

TIKLA & İNDİR

Bunu indir kur sonra oyunlarda graphics veya video settings e girip resolution u bul masaüstü çözünürlüğün kaç ise oyundada onu yap.

• dxdiagtaki o ram olayina cok takiyor yurdum kullanicisi ama o dalganin ne oldugu belli degil.dusuk gorunur yandim bittim diye gelirler yuksek gorunur 3800 yaziyor benim kartim boyle derler.microsoft bile aciklama yapti yanlis gosterebiliyor orayi diye.ekran karti ramini gostermiyor orasi.ekran karti ramini gosteren program bu

http://www.techpowerup.com/downloads/2297/techpowerup-gpu-z-v0-7-4/

sistem ramini mi ekliyor dediler ama oyle olsa gorev yoneticisinde ram yedigi gorunmeliydi.xp ve win7 surucusu farklidir.x1650'nin win7 surucusu var mi aratiyorum sitede bulamiyor.cat 7.6 kurmussun.bir de sunu dener misin vista icin 10.2 surucusu win7'de de calismasi lazim.

http://www2.ati.com/drivers/10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc.exe

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

TIKLA & İNDİR

Bunu indir kur sonra oyunlarda graphics veya video settings e girip resolution u bul masaüstü çözünürlüğün kaç ise oyundada onu yap.

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

dxdiagtaki o ram olayina cok takiyor yurdum kullanicisi ama o dalganin ne oldugu belli degil.dusuk gorunur yandim bittim diye gelirler yuksek gorunur 3800 yaziyor benim kartim boyle derler.microsoft bile aciklama yapti yanlis gosterebiliyor orayi diye.ekran karti ramini gostermiyor orasi.ekran karti ramini gosteren program bu

http://www.techpowerup.com/downloads/2297/techpowerup-gpu-z-v0-7-4/

sistem ramini mi ekliyor dediler ama oyle olsa gorev yoneticisinde ram yedigi gorunmeliydi.xp ve win7 surucusu farklidir.x1650'nin win7 surucusu var mi aratiyorum sitede bulamiyor.cat 7.6 kurmussun.bir de sunu dener misin vista icin 10.2 surucusu win7'de de calismasi lazim.

http://www2.ati.com/drivers/10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc.exe

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    Bjk_murat;

This link was generated for another IP (88.242.104.13) than your IP (88.254.44.199)
    It could be if your ISP or sysadmin uses different IP for web surfing and downloading files

bu hatayı alıyorum verdiğin linkte

.45 ACP;

verdiğiniz programda 256 mb yazıyor ram ama windows xp'deki performansın yarısı yok sanırım xpye geri dönmeliyim verdiğiniz driverinda malesef etkisi olmadı yinede teşekkür ederim ilgilendiğniz için

• bence sen en iyisi xp ye geri dön
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONMECH911

bence sen en iyisi xp ye geri dön

Şuan onu düşünüyorum ama windows7 ve üzeri çalısan bi kaç oyun var onları denemek istiyorum çözemezsem geçicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.