Şimdi Ara

Windows 7 Flash Bellek ile Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan birisi varsa bana yardım edebilirmi?
    benim bilgisayarım dvd yazdırmıyor.Bende win7 yi flash bellek yardımıyla yüklemeyi düşündüm bu o kadarda kolay değilmiş.Komut sisteminde denedim flash belleği okumadı.Sadece disk 0 yazıo resimdeki gibi bi bilgisi olan yardım edebilirmi teşekkürLer.
     Windows 7 Flash Bellek ile Yükleme Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golyadkina -- 12 Temmuz 2010; 14:24:18 >

• Navicorp Win2Flash isimli ücretsiz uygulamayı denemeni öneririm.
  • Hiçbi programla uğraşmana gerek yok. Flash diskini FAT32 olarak formatla
    Sonra win 7 iso sunu bilgisayarına sanal dvd olarak göster (Nero,poweriso,deamon tool ne ile yaparsan artık)
    Hatta yazılmış win 7 dvd si varsa dvd sürücüne koy.
    Win 7 iso sunun - dvd sinin sürücü harfini ve flash diskinin sürücü harfini windows gezgininden öğren.
    CMD ile komut istemi aç

xcopy d:\*.* /s/e/f e:\

Burda d win 7 dvd si e de senin flash diskin olarak yazılmış kendininkine göre değiştir.
    Bu işlem uzun sürecek sabırlı ol =)

Flashdiski pc den çıkartmadan resetleyip biosa gir boot aygıtı olarak flashdiskini seç.
    Gerisi gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 24 Temmuz 2010; 9:12:39 >
  • Diskpart falan filan ile uğraşmayın.

1-Usb bellek Fat32 ile formatlı olmalı
    2-W7 dikkinin içindeki veya RAR dosyasının içindeki tüm dosyaları usb belleğin ana dizinine kopyalayın. (Usb belleğinizde başka dosyalar varsa silmenize gerek yok)
    3-Bilgisayarı Usb belleğinizden başlatın ve yönergeleri takip edip kurulumu tamamlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.