Şimdi Ara

Windows 7 Font Klasörü Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

problemim ciddi olarak can sıkmakta öncelikle bunu sölim dedim, şöyle ki font klasöründe fazlaca font vardı, ki hala var misal photoshopta işlem yaparken tüm fontları görüyorum ve kullanıyorum fakat klasöre baktığımda sadece 7 tane görünüyor. Bu problem benim başıma web sitesi yaparken problem açıyor düzgün çalışamıyorum ayrıca şöyle ki misal yeni bir font yüklemeye çalışıyorum ilk seferde sorgu sual olmadan yükleme yapıyorum, klasörde görünmüyor sonra tekrar aynı dosyayı yükleme yapmak istediğimde bu dosya mevcut yklemek istiyormusunuz diğerekten tekrar soruyor. Sizce ne yapmalıyım standart register dosyasını buldum reg ettim olmadı. Dosyalar gizli oluncada silikte olsa görebiliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendrom1905 -- 2 Kasım 2011; 14:11:52 >

• Dosyalar gizleme görünmüyor ona göre...
    cümlenizi anlamadım..bilgisayardaki gizli dosya ve klasörleri görebiliyor musunuz?
  • evet görebiliyorum misal şuan dos üzerinden silmek istiyorum, del *.* komutuyla yazınca alt alta tüm yüklü olan fontları listeliyor silmek için ama erişim engellendi hatası alıyorum...
  • font klasörünü windows üzerinden açtığınızda font klasörü içinde görünümü listele olarak ayarlayın ve biraz bekleyin.

çok sayıda font varsa yüklemesi biraz aman alabilir.
  • yok beklesekte bir değişiklik yok, bu dos üzerinde silme işlemi erişim engellendi hatası alıyorum da bu hatayı nasıl düzeltilebiliriz.
  • o basit..:)
    başlata tıkla arama kutusuna cmd yaz..
    karşına cmd çıkınca üstünde sağ ile tıkla ve YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR a tıkla silmeyi öyle dene.

Eğer yine engellendi uyarısı verirse söyle başka birşey daha söyleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.