Selam arkadaşlar bundan 7 ay önce yeni bir pc aldım win7 home premium yüklü ve tabi aradan geçen süre zarfında ilk formatımın zamanının geldiğini hissettim şimdi benim hdd ikiye ayrılmış şekilde ben aynen kalmasını istiyorum ama tamamen silip formatlamak istiyorum yani örneğin benim C tarafında 99.9GB kapasite var ve format attıktan sonra orayı 99.9GB boş yer var olarak görmek istiyorum aynı şekilde D tarafında da 365GB kapasite var ve ben formattan sonra 365BG boş yer var olarak görmek istiyorum win7 home orijinal CD var format atmasını az çok biliyorum eski PC'ye çok format atardım ama bir pc'ye format atmayalı 1 seneye yakın oluyor yani biraz yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
disk seçimi ekranın bölümleri seçrek bölümü sil diyerek tamamen sıfırlayabilirsiniz. tabi ardından windows yüklenecei için c bölümü 10-15gb dolu gözükacek d bölümünü windowstan da sıfırlayabilirsiniz. bilgisayarımı açın d diskine sağ tıklayıp biçimlendirmeyi seçin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme