Şimdi Ara

Windows 7 format atamıyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar bilgisayarım yavaşladığı için bugün format atmaya karar verdim ama bitürlü başaramadım aldığım hataları fotoğraf ile ekliyorum Status: 0xc00000e9 adlı hatayı dvd'den format atmaya çalıştığımda alıyorum usb ile atmaya çalıştığımda ise önyükleme yapmak için bir tuşa basın yazısı gelmeden siyah ekranda kalıyor öylece format dosyasını iso şeklinde internetten indirdim windows tool ile dvd'ye ve usb'ye yazdırdım ancak ikisindede sorun çıktı lütfen yardım edin :(

• resimleri ekleyemedim hızlı resim linklerini atıyım :

http://i.hizliresim.com/VvDr1n.jpg Dvd'den atarken çıkan hata

http://i.hizliresim.com/Z7394V.jpg Usb'le atarken takılı kaldığım siyah ekran
  • iyi forumlar arkadasım usb ye iso to usb programı ile dene olmadı bide ubuntu dene bak ondada hata verivormu
  • denedim yine aynı sonuç olmuyor
  • USB'yi 3.0 USB slotuna takmadığından emin ol. Nedense 3.0 USB slotuna takıldığında olmuyor.
  • Rufus adlı program ile de deneyin. Haricen kendiniz de bootable usb de yapabilirsiniz.

Cmd'ye

Diskpart
    list disk
    select disk x (Hangi disk ise onun rakamını yazın)
    clean
    create partition primary
    select partition 1
    format fs=fat32 quick
    active
    assign
    exit

Iso içindeki dosyaları atın tamamdır.
  • usb'yi her portda denedim aynı sonuç rufus ile deneyecem şimdi bide bakalım
  • farklı bir iso dosyasıyla cmd'den komutları yazarak attım formatı çok teşekkür ederim
  • NeRologize N kullanıcısına yanıt
    windows 7 usb 3.0 sürücüleri önyüklü gelmezse usb belleği disk biçimlendirme ekranında görmemeye başlıyor.Bu sorunu düzeltmek için windows yüklemesini editleyip usb 3.0 sürücülerini entegre etmek gerekiyor.Tabi her anakartta farklı olabiliyor durum.
  • rıca etsem sadece usb takılı ıken boot etmeyı denermısın, hdd ve dvd suruculeri anakarttan cıkartıp, en azından usb demı surucelerdemı sıkıntı var onu test etmıs olursunuz tek usb acılırsa sadece hdd ve usb takıp boot etmeyı deneyınız
  • sorunu hallettim indirdiğim iso dosyasında problem varmış tekrar indirip usb'le attım formatı herkese teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.