öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. dünden beri araştırdıgım ama çözüm bulamadıgım bi hatam var yardımcı olursanız çok sevinirim gerçektenn.
bilgisayarıma windwos xp yüklü fakat bunu windows 7ye geçirmek istiyorum. arkadaşımdan aldıgım format cdleri ile dün denedim 1 tanesi windows 8 bir taneside windwos 7 ultimate bilgisayara windwos 7 taktıgımda windwos 8 in amblemi geliyor arkadaştada bu gelmişti ama geçip kuruluma başlayıp sorunsuz atmıstık ama bende pek oyle olmadı o amblemde bekledi bekledi ve su hatayı verdi
your pc neeed to restart plase hold down the power butto error code 0x00000000A paramestrs 0xffffffff6 0x0000000001f 0x0000000000000 0x81581fab
bunun çözümüne baktım çoğu kişi windows 8 için almış bu hatayı ama ben windows 7 kurucaktım ama işte başlangıçta windows 7 format cdsi windows 8 in amblemini gosteriyor ve orda kalıyor bir süre sonra yukarıda yazdıgım hatayı yazıyor biostan bir kaç kişi advanted execute-dsable bit capalyt enable yap düzelir yazmışlar fakat bende o seçenek yok ve arkadaşların paylaştıgı başka seçeneklerde yok. biosum 2008 model. sistemim 2 gb ram intel pentium 4. 3.00 ghz hdd 150 gb ekran kartım ndvidia 8400 gs bi sistemim var yardımcı olursanız gerçekten çok büyük sevap işlersiniz dünden beri uyumadım bunu yapmaya uğraşıyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar :(
Arkadaşlar yokmu yardım edebilicek bi yardımsever kardeşim ?
Arkadaşlar hiçmi bilen yok bu konuyu beyler. lütfen gerçekten zor durumdayım yardımınıza ihtiyacım var
Bi cevap verin noluırsnuz yaaa :SS
format dvd sinde sıkıntı var
3 sorun olabilir.
1. Format attığınız DVD-USB yada aygıttan, dosyalar sağlıklı okunamıyor. 2. Kit halinde RAM kullanıyorsanız, (Ör: 2x2GB, 2x4GB vb.) onlardan birinde hata olabilir. Normal kullanımda sıkıntı çıkarmasa da format ataken bu sorunu yaşayabilirsiniz. 3. HDD'nizde bad sector olabilir.