arkadaşlar laptoba format atarken (w7) kuracaktım hard disklerimi görmedi bende bunun üzerine w8 kurdum ama performans ve stabıl olarak duzgun değil neden w7 de hard disklerimi görmedi kısaca sorun nedir ? yada ne yapmam lazım
BIOS'a gir, disk ayarlarında 'AHCI' diye bir seçenek olması lazım; onu değiştirip dene bir de. Olmazsa SATA driver'ları kurulu olan başka bir kurulum DVD'si ile dene.
win 8 kurulumunda görüp de 7 de görmediyse win7 setup sorunlu olabilir.siz yeni bir win7 yi torrent ile indirip veya farklı yollarla temin edip yeniden deneyin.Yine aynısı olursa laptopunuzu yetkili servisinize internet yoluyla veya yüzyüze iletişime geçin garanti cevap için.
quote:
Orijinalden alıntı: flashabu
BIOS'a gir, disk ayarlarında 'AHCI' diye bir seçenek olması lazım; onu değiştirip dene bir de. Olmazsa SATA driver'ları kurulu olan başka bir kurulum DVD'si ile dene.
dostum öncelikle yardımın için teşekkür ediyorum bu sata driverleri kurulu olan kurulum dvd sini nasıl bulabilirim elinde özel link var mı acaba ? dostum öncelikle yardımın için teşekkür ediyorum bu sata driverleri kurulu olan kurulum dvd sini nasıl bulabilirim elinde özel link var mı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: abisindendestekli
win 8 kurulumunda görüp de 7 de görmediyse win7 setup sorunlu olabilir.siz yeni bir win7 yi torrent ile indirip veya farklı yollarla temin edip yeniden deneyin.Yine aynısı olursa laptopunuzu yetkili servisinize internet yoluyla veya yüzyüze iletişime geçin garanti cevap için.
bilgisayarın kurulum dvd si içindeki sata sürücülerini bi flash belleğe alıp sürücü yükle deyip usb içinden driver yüklemesi uaparsan o sorunu halledevilirsin
sata sürücüleri anladım hangi klarasörde acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme