Şimdi Ara

Windows 7 format atarken sorun çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bugün pcme format attım herşey iyi güzel format bitiminde yeniden başlatırken mavi ekran vermeye başladı bi ara başlarken hoşgeldiniz ekranında takılı kaldı pc açılmadı tekrar format atmayı denediğimde bilgisayardan dıt sesi geliyor sürekli siyah ekrandan ileri gitmiyor yani bilgisayar ne açılıyor nede format atılabiliyor home basic yüklüyordum ve yükleme cdsini bilgisayarcıdan almıştım nasıl çözebilirim teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDD de sıkıntı yoksa buna eminseniz edindiğiniz cd deki dosyalar arızalı farklı bir cd edinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep2693

Merhabalar arkadaşlar bugün pcme format attım herşey iyi güzel format bitiminde yeniden başlatırken mavi ekran vermeye başladı bi ara başlarken hoşgeldiniz ekranında takılı kaldı pc açılmadı tekrar format atmayı denediğimde bilgisayardan dıt sesi geliyor sürekli siyah ekrandan ileri gitmiyor yani bilgisayar ne açılıyor nede format atılabiliyor home basic yüklüyordum ve yükleme cdsini bilgisayarcıdan almıştım nasıl çözebilirim teşekkürler şimdiden

Cengaver53 ' ün dediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

HDD de sıkıntı yoksa buna eminseniz edindiğiniz cd deki dosyalar arızalı farklı bir cd edinin.

Dediğiniz gibi yapınca oldu hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.