Uyumluluk konusunda şunu söyliyim.. Win 7 7057 RC1 kullanıyorum şu an ve işletim sistemi daha microsoftun office programlarında saçmalıyor.. görüntü hataları ortaya çıkıyor.. Daha kendi programına nihai sürüm adayında uyumluluk sağlayamamış.. sorunu kendi içinde çözememiş ki.. neden bu işletim sistemi bu kadar abartılıyor.. bu win7 nin tamamen pazarlama harikası olacağı kesin.. internete ver balon bilgileri miletin gözünde işletim sistemini büyüt ondan sonra bak nasıl satıyor manıtğından başka bir amaç gözükmüyor.. bir nihai sürüm adayında (RC1) asla olmaması gereken hatalarla karşılaştım.. beta olsa anlardım ama bu kadarı fazla abartılıyor bu işletim sistemi için. tamam bende sevdim ama yorumlar da çok abartı kabul etmek lazım.. Vistada bir kere bile karşılaşmadığım sorunlar çıkıyor.. vista sp2 çıkar çıkmaz yükleme DVD sine entegre edip win7 RC1'e final sürümüne kadar elveda dicem.. tamam güzel ama vista gibi sorunsuz bir işletim sistemi varken bu kadar sorunlu bir işletim sistemine de katlamak pek mantıklı gelmiyor..
Vista şu an için oldukça stabil.. yeterki iyi bir donanıma sahip olun..
Windows 7 nin orjinali çıkınca uyumluluk problemi büyük ölçüde bitecektir.WiNDoWS 7 vistadan kat kat daha iyi BENCE
6 aylık hort...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme