Şimdi Ara

Windows 7 güncelleştirmeler denetleniyor sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Makineme yeni format attım. win 7 64 bit. ilk format attığımda güncelleştirme alıyordu. Cihaz laptop.
    Şimdi almıyor. Kaspersky total security kullanıyorum. Güvenlik duvarını devre dışı yaptım. Yine olmadı.
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkür ederim.
     Windows 7 güncelleştirmeler denetleniyor sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc2011 -- 7 Ocak 2016; 11:36:39 >

• Güncelleme denetleniyor yazdığına göre Alır yine güncellemeyi. Acele etme biraz daha bekle. Yeni format atılınca yüklenecek güncelleme sayısı ve arama bulma süresi uzayabiliyor. Bunun yanında o an ki internet hızın ve microsoft sunucularının veriyi gönderme yoğunluğuda bu süreye bir etken.
    O nedenle sabırlı ol işlemin bitmesini bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternete fiber ile bağlanıyorum. Çok hızlı. Bağlantım da kopmuyor. 24 saat bilgisayarı açık braktım yine aynı ekran sorun devam etti. Ben deburadaki arkadaşlara danışmaya karar verdim.
  • Belki dediğim gibi microsoft sunucularında bir problem olabilir.güncellemeler otomatik açık kalsın geçici bir süre manuel güncelleme yapma. Sen pc ni kullanmaya devam et arka planda pc sürekli microsoftun güncelleme sunucularına bağlanır uygun güncellemeleri yakalayınca kendisi otomatik indirip kuracaktır zaten.

• Bu bahsettiğinizi 12 aralıktan beri bekliyorum lakin henüz bir güncelleştirme almadı. Sadece ilk formattan sonraki 2 gün aldı. Gerisi hep ekran çıktısı aldığım gibi duruyor.
  • İlginç bir durum. Saat tarih ayarında bir yanlışlık ve Windowsunuzda herhangi bir lisans problemi yok değil mi ?

• 1 hafta önce bu olay başıma geldi 5 saat boyunca bilgisayara güncellemeleri yüklemeyi denedim ama olmadı. Güncelleme ayarını otomatik yaptım. Bilgisayarı kapattım. Ertesi gün açtım güncellemeleri denetle yaptım. 250 ye yakın güncelleme buldu yükledim.
  • lisans problemi yok. zaman ayarları da doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc2011 -- 8 Ocak 2016; 14:22:47 >
  • aynı sorun bendede var deli etti beni connectify aldım orjinal acayip indirim var şu an ama gel gelelim bi update istiyor yükleyemiyorum format bile attım hala güncelleme yapıcak
  • Aynı sorun bende de var. Günlerdir tek güncelleme bile gelmedi. hatta manuel ara dedim öyle bekliyor. Bir süre önce (tam hatırlayamıyorum ama 1-2 ay olmuştur) Windows 7'ye olan desteğin bittiğini okumuştum bir yerlerde. Muhtemelen o yüzdendir. Herkesi win10'a geçmeye zorluyorlar.
  • Arkadaşlar,

Herhangi bir şey yapmadan ortalama 3 hafta sonra güncelleşme almaya başladı.
    Neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama herhangi bir uygulama yüklemedim ya da bilgisayar üzerinde herhangi bir ayar ile oynamadım.
    Sadece her bilgisayarı açtığımda akşama kadar güncelleştirmeleri aradı hergün ve sonunda buldu ve yükledi.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc2011 -- 14 Ocak 2016; 11:33:28 >
  • vc2011 V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana geçmiş olsun ama Şimdide bende aynı sorun var Nedir bu win 7 den çektiğim.. Wİn 7 ile olmuyor onsuz da olmuyor :D Dünden beri via hd ses kartını ancak çalıştırabildim, bluetoth çalışmıyor ne yaptıysam ( tahminimce update sorunu yüzünden ).

Otomatik yaptım bakalım bekliyorum bende. Bir android bir de windows tatlı belamız oldu çıktı
  • Bende birinin notebook'una Win 7 yükledim. Güncellemeleri denetlemesi saatler sürdü. Nedense win 7'de çok uzun sürüyor.
  • Bir süre bekleyince kendiliğinden düzeliyor. Ama insan kafayı yiyor işte illa hemen bulduracaksın güncelleştirmeyi

KB3102810 kodlu güncellemeyi manuel olarak yükleyince kısa süre içinde güncellemeleri kontrol edip çıkarıyor. Ayrıca windows update'in güncelleştirmeleri yüklerken orantısız ram ve işlemci kullanımını da düzenliyor.
  • Yapamayanlar varsa hala acaba şunu bir deneyebilir misiniz? Ben de bir şekilde oldu da acaba bu araç sayesinde mi oldu emin olamadım.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Open-the-Windows-Update-troubleshooter
  • hay allah razı olsun senden dediğin linke dokunup çözdüm çok sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hughes

Yapamayanlar varsa hala acaba şunu bir deneyebilir misiniz? Ben de bir şekilde oldu da acaba bu araç sayesinde mi oldu emin olamadım.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Open-the-Windows-Update-troubleshooter

çok çok sağol.

• Biraz bekle bir süre sonra bulup indirmek istiyor musun diye sorar .
  • onun ilacı bende %100 oluyor :) yapamayan arkadaşlara sadece tşk yeter :)))

https://support.microsoft.com/en-us/kb/949104 bu siteden indir hangi sistemse 64 yada 32 ise

indirdikten sonra başta bunu kur bi reset at sonra yukarda oo verdim lingte manuel olarak bu güncelleme tarat KB3102810 ve pc yükle ardından bidaha reset at sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00oguz00

onun ilacı bende %100 oluyor :) yapamayan arkadaşlara sadece tşk yeter :)))

https://support.microsoft.com/en-us/kb/949104 bu siteden indir hangi sistemse 64 yada 32 ise

indirdikten sonra başta bunu kur bi reset at sonra yukarda oo verdim lingte manuel olarak bu güncelleme tarat KB3102810 ve pc yükle ardından bidaha reset at sorun kalmaz

Çözüm olmadi.. Sirf bu yüzden format attim ama formattan sonrada düzelmedi, Sifir sistemde güncelleme alamiyorum şuan.. Deliricem yaa en sonunda...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.