Şimdi Ara

windows 7 güvenlik duvarı açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
44.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

windows 7 güvenlik duvarı açılmıyor
  • combofix bütün sorunları düzeltti tavsiye ederim.
  • bu programda başlatamadı güvenlik duvarını maalesef :S
  • iorbit sytemcare fulunu kur dene,her derde deva,işin bitince kadır her uygulama gibi ...
  • merhb arkadaslar yaa kusura bakmayin konuyu hottlatmis gibi olacagim ama yardima ihtiyacim var..
    ben 2gundur laptopdan internete baglanamiyorum. win 7 kullaniyorum ilk defa basima geldi boyle bisi guvenlik duvari yani isletim sisteminde hersey kapali acilmiyor hizmerlerden aciyim dedim yok olmuyor. laptop kapaliyken acilis ilk normal basliyor sonra masaustu yerine siyah ekran ve mause geliyo bi muddet sonra masaustu geliyor ama hic bisi duzelmiyor. sistem geri yukle dedim oda olmadi. nette arastirmalar yaptim buldugimu denedim cix hic bi sonuc yok. ne yapmam lazim yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

buda sadece güvenlik duvarı için
    http://www.tweaking.com/content/page/repair_windows_firewall.html

Çok sağol dostum. Çok işime yaradı valla
  • Beyler kaç haftadır bu hatayla uğraşıyorum hizmetlerden güvenlik duvarını açamıyorum herşeyi denedim ama yine olmadı

windows 7 güvenlik duvarı açılmıyor
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1709076/285aecc7-32ed-4351-80ea-577faf79e820.png [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qustom -- 12 Ocak 2018; 19:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

buda sadece güvenlik duvarı için
    http://www.tweaking.com/content/page/repair_windows_firewall.html
    8 yıl sonra benim işime yaradı, teşekkürler
  • becozmy kullanıcısına yanıt
    8 yıl sonra konuyu hortlatacağım ama Allah Razı olsun. 1 haftadır denemediğim yol kalmamıştı, 2 dakikada sorun çözüldü. ( yıldır linklerin sağlam kalmasına şaşırdım açıkçası..)
  • becozmy kullanıcısına yanıt

9 yıl sonra işime yaradı çok teşekkür ederim

• Bende yıllar sonra cevap yazayım işinize yaradığına sevindim

pek fazla bilinmez ama efsane programdır adeta can simidi

• 14.05.2021

Hocam internetteki tüm kaynakları araştırmama rağmen hiçbir şekilde güvenlik duvarımı açamamıştım bu forumu rastlayana kadar. günler öncesinde bilgisayarıma flash aracılığı ile musallat virüsü girdi tüm windows sisteminde çalışan arayıcıları kapattı virüsü temizledim lakin güvenlik duvarını hiçbir şekilde açamadım tweaking ile 10 saniyede açtım.

hizmetlerden uğraşmak fasa fiso cmd ye giriş bile sağlanamıyor youtubedeki birçok içeriği engellenen hizmetlerden dolayı kullanamıyoruz konuyu hortlatıyorum çok işime yaradı iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallatçökertici -- 14 Mayıs 2021; 16:40:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.