Şimdi Ara

Windows 7 Hizmet Paketi 1 (SP1) indirilebilir durumda (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
2
Favori
61.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen balıklama atlamayın, Microsoft yayınlamadan kurulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scekcen
    Arkadaşlar çok gerekiyorsa Microsoft'un kendi sitesinde var bu dosya ama sürüm adayı diye geçiyor RTM değil...

Adres:
    http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda

o yayınlanan beta sürüm.Hazırlıklar tamamlanınca microsoft kendi sitesinde yayınlayacak.Bu adamlar kendi kafalarına göre servis paketi yayınlamıyo.Resmi olarak yayınlamadan önce denmek için bazı kişilere sunuluyo.Onlarda internete yüklüyo.Yani microsoftta bu erken sızmış diye servis paketi değiştirecek değil
  • Microsoft Türkiye Sitesinden İndirebilirsiniz Arkadaşlar
  • İndirip yüklemek problem degilde ne gibi iyilestirmeler var.mesela bazi win7 lerde pil problemi var deniliyordu hatta bir konusu bile var.var mi bir düzeltme.
  • beyler bırakın beta şeyleri yüklemeyi görüyorum çoğunuz kurmuş ama ne olduğu belli değil
    http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/downloads/service-packs

buraya düşmeden İNDİRMEM
    ve indirmenizi tavsiye etmem ne olur ne olmaz
  • nerden indiriyoruz şimdi sonuç olarak? bide microsoftun sistesinde
    7601.17105.100929-1730-3_Update_Sp_Wave1-RC1SP1.1_DVD.iso
    1875.2MB
    windows6.1-KB976932-X64.exe
    865.4MB
    windows6.1-KB976932-X86.exe
    514.7MB
    olarak verilmiş.. çok büyük botlu değil mi?
  • Microsoft yayınlasın bakalım o zaman kurarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

nerden indiriyoruz şimdi sonuç olarak? bide microsoftun sistesinde
    7601.17105.100929-1730-3_Update_Sp_Wave1-RC1SP1.1_DVD.iso
    1875.2MB
    windows6.1-KB976932-X64.exe
    865.4MB
    windows6.1-KB976932-X86.exe
    514.7MB
    olarak verilmiş.. çok büyük botlu değil mi?

32BİT OLAN 514.7MB OLANI YÜKLEYECEKSİNİZ.
    64BİT OLAN 865.4MB OLANI YÜKLEYECEKSİNİZ.
    İSO OLANI SERVER İÇİN OLANIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmoor -- 16 Ocak 2011; 14:38:35 >
  • bu sp1 i indirip kurarsam bana ne faydası olucak ?
  • iyi güzel bir haber.. sonunda final sürümüne ulaştı..!!
  • İçinde Windows Activation Update'i var mı? Varsa indirmeyeyim... :)
  • net framework 4 güncellemesi de geliyor sanırım içinde baya d... bir güncelleme bu pc yi açtığınızda ilk 10 dk kasarsa pc şaşırmayın sonra düzeliyor stabil olarak çalışıyor sp1
  • Dun zorrent den indirdim bazen hizlanip bazen yavasliyordu ama indi bugun. 9 GB bos yer isteyince kuramadim bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluesJr. -- 16 Ocak 2011; 15:17:32 >
  • windows updateye düşmeden update etmem denek faresi degilim
  • Windows update gelmeden denemeyin derim maf olur windows ben kurdum sildim sistem çökdü Allahdan yedek vardı

FX57 sen beta paylaşım yapmazdın ilginç herkese şikayetçi senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Windows update gelmeden denemeyin derim maf olur windows ben kurdum sildim sistem çökdü Allahdan yedek vardı

Ne kadar kötü bir durum.
    "ben kurdum sildim sistem çökdü Allahdan yedek vardı"

Kurup silersen sistem çöker gayet doğal. Bu cümleleri kopyalayıp aldığınız bir kaynak mı var acaba?

Kötü haber; demekki hiçbir zaman sp1 kuramayacaksın.
  • beta filan değil arkadaşlar.Birisi microsoftun sitesinden rc sürümü veriyo ona beta diyoz sonra ortalık karışıyo.sistem filan çökmez çökse bile bu microsoftun suçudur.Sp1 in değil.adamlar kafalarına göre sp1 yapmıyolar.Microsoft ne verdiyse o.Final sürümdür.İlerde updateye gelince görürsünüz
  • Fx57 nin verdiği beta falan değil... microsoft un yayınlayacağı da bu sürüm... rtm.. release to manifacturer... yani bilgisayar üreticilerine yollanmaya hazır.. microsoft un yayınlayacağı da bundan farklı olmayacak.. sadece 3 gün önceden sızdı.. bu kadar... büyük ihtimal salı günü de service pack center da yerini alacak...

windows.microsoft.com/tr-TR/windows/downloads/service-packs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

Windows update gelmeden denemeyin derim maf olur windows ben kurdum sildim sistem çökdü Allahdan yedek vardı

Ne kadar kötü bir durum.

Kurup silersen sistem çöker gayet doğal. Bu cümleleri kopyalayıp aldığınız bir kaynak mı var acaba?

Anlama zorluğu çekiyormusun arkadaşım?
    Kurdum sildim demek ne demek bi düşünsene ?
    Kurdum sistemi yordu maf etti anlamında diyorum haliyle sildim sistem çökdü diyorum silmesemde zaten sistemin stabiletisini bozdu istersen silme?
    Bu yayınlanan RC sürüm olarak gözüksede updatelere gelmeden kurmayın KURDURTMAYIN!!

NOT:SİSTEM İMZADA HA DEDİMİ ÇÖKECEK Bİ SİSTEM DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 16 Ocak 2011; 15:35:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

Ne kadar kötü bir durum.

Anlama zorluğu çekiyormusun arkadaşım?
    Kurdum sildim demek ne demek bi düşünsene ?
    Kurdum sistemi yordu maf etti anlamında diyorum haliyle sildim sistem çökdü diyorum silmesemde zaten sistemin stabiletisini bozdu istersen silme?
    Bu yayınlanan RC sürüm olarak gözüksede updatelere gelmeden kurmayın KURDURTMAYIN!!

RC değil RTM ! yanlış sürüm yükleyip aaa sistem çöktü fln diyip gelmeyin buraya.

yaklaşık 10 arkadaşıma kurdurttum hiçbir sorun yok!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.