Şimdi Ara

Windows 7 Hizmet Paketi 1 (SP1) indirilebilir durumda (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
2
Favori
61.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

windows update e düşmeden yüklenmez bence.

+1
  • bende kurdum öyle çok bir fark sezmedim şimdilik.sürüm notları çıksın anlarız neler yapılmış.
  • daha erken biraz daha beklenmeli kurmak için.
  • Yanlış sürüm kuranlara tavsiyem, ne yüklediklerine dikkat etsinler. Sürüm detaylarını iyi incelesinler. RTM sürümü sorunsuz çalışıyor.

Sorunu SP1'de aramayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Windows update gelmeden denemeyin derim maf olur windows ben kurdum sildim sistem çökdü Allahdan yedek vardı

FX57 sen beta paylaşım yapmazdın ilginç herkese şikayetçi senden

Yönetici olduğu için egemenliğini kullanıyor arkadaş benim bu konu ile ilgili açtığım ana konu vardı ve bu konudan çok daha eski idi o konuyu kapattı bu konuya link verdi,
  • Microsoft SP1 i sanırm 18 Ocak salı günü duyuracak. çünkü microsoft güncelleştirmeleri genellikle her ayın 2. Salı günü yayımlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Windows update gelmeden denemeyin derim maf olur windows ben kurdum sildim sistem çökdü Allahdan yedek vardı

FX57 sen beta paylaşım yapmazdın ilginç herkese şikayetçi senden

Yönetici olduğu için egemenliğini kullanıyor arkadaş benim bu konu ile ilgili açtığım ana konu vardı ve bu konudan çok daha eski idi o konuyu kapattı bu konuya link verdi,

Evet öyle yaptı.
  • bu sp1 microsoftun bugune kadar çıkardığı guncellemeleri kapsıyor değilmi, sistemimde tüm güncelleştirmeler yapılı, kurmam gereklimidir. yoksa bir sonraki formattan sonramı kursam.
  • Sadece bugüne kadar çıkardığı güncellemeleri içermiyor bir takım yeni özelliklerde getiriyor ve varolan özellikleri daha ileri seviyelere taşıyor anlıyıcağınız sistemdeki sorunlu tüm dosyaları gözden geçirip yeni versiyon numarasıyla tekrar oluşturuyorlar. Guncellemerle bu güne kadar giderilemeyen tüm sorunlar gideriliyor. Yüklemeni hem microsoft, hemde benim tarafından önerilir

Mesala küçük bir sorunu söyliyim. Guncel ve SP yüklenmemiş bir windows'da deneyin. Sisteme flash disk takın ve sistem traydan çıkart komutu verin sorunsuz flash disk çıkıcaktır. Şimdi tekrar takıp birde bilgisayarım penceresini açıp üzerine sağ tıklayıp çıkart diyin bakın bakalım neler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 16 Ocak 2011; 17:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

bu sp1 microsoftun bugune kadar çıkardığı guncellemeleri kapsıyor değilmi, sistemimde tüm güncelleştirmeler yapılı, kurmam gereklimidir. yoksa bir sonraki formattan sonramı kursam.

İçinde sistemle ilgili değişiklik ve yeni özellikler de olacak sanırım. Tam bir açıklansın ben o zaman yüklicem...
  • beta sürümünde ciddi bir şekilde kastı sistemimi rami az kullanıyor muydu anımsamıyorum ama sistemin kasılması hiç hoş olmuyor.. sp1 i yükleyeceğimi hiç sanmıyorum.
  • Bilgisayar üreticilerine ve sistem yapıcılarına yönelik kullanıma sunulan paket Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 işletim sistemlerine yönelik şimdiye kadar yayımlanmış tüm güncellemeleri içerirken, diğer önemli yeniliklerse şöyle sıralanıyor:

*Windows Server 2008 R2'ye yönelik ileri sanallaştırma desteği sağlama yolunda Sanal Masaüstü Altyapısı (VDI) desteği
    *Uzaktan bağlanan kullanıcılara daha iyi bir 3B grafik deneyimi sunacak olan Remote FX özelliği
    *Bellek kullanımı üzerinde kontrolümüzü arttıracak olan Dinamik Bellek teknolojisi
    *Daha etkin güç tüketimi
    *Geliştirilmiş HDMI ses cihazı performansı
  • Microsoft'un kendi sitesinden indirmek istiyorum.
    Yok mu link?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Microsoft'un kendi sitesinden indirmek istiyorum.
    Yok mu link?

henüz yok..
  • Windows un kendi sitesinden indirin link geldiği zaman diğer sitelere güven olmuyor ne olur ne olmaz..
  • ne değişiklikler oluyormuş acaba ? bakalım indirelim göreceğiz
  • Ms nin sitesinde çıkınca indirip kurarız. Acelesi yok.
  • Daha MS'e düşmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 16 Ocak 2011; 20:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascon

Daha MS'e düşmemiş.

MS'e şubat ayının ortasında düşecek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.