1 adet windows7 ultimate (Masaüstü) 1 adet windows 7 home basic (Dizüstü) 1 adet windows xp home edition (Masaüstü)
ve son olarak zyxel p-600 adsl modemim var ağda windows7 ler birbirleri görüyorlar fakat bu xp home hiç bir şekilde ne ağda gözüküyor nede ağı görüyor.
ne yapmam gerekiyor. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden Teşekürler.
Yardım edicek bir kişi yokmu arkadaşlar lütfen..
ping atabiliyormusun? güvenlik duvarları aktif mi? bilgisayarlara şifre koydun mu ?
evet pinglere cvp veriyor bilgisyarların her ikiside şifreli
son çare olarak xp den ağ kurulum diski oluşturup win7 de çalıştırdım yine olmadı win7 de oluştrumayı deniyecektim fakat onuda araştırmama rağmen bulamadım tam bir felaket yani yardımcı olursan sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: erddi
evet pinglere cvp veriyor bilgisyarların her ikiside şifreli
son çare olarak xp den ağ kurulum diski oluşturup win7 de çalıştırdım yine olmadı win7 de oluştrumayı deniyecektim fakat onuda araştırmama rağmen bulamadım tam bir felaket yani yardımcı olursan sevinirim
İki windows7 arasında ağ nasıl kurdun? Acilen dosyalarımı aktarıp diğer bilgisayarımı birbaşkasına teslim etmem lazım da çok yardıma ihtiyacım var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme