Meraba arkadaşlar.. geçen akşam bilgisayarıma windows 7 32 yi kurdum hiçbirşeyde sorun yok yanlız müzik açtığımda, müzik çalarken internette geziyorsam veya klasörlerde geziyorsam cızırtı yapıyor.. özellikle mause'un kaydırma topunu kullanırken çok cızırtı yapıyor müzik.. sebebi ne olabilir..
Şimdiden teşekkürler, iyiakşamlar.
meşhur cızırtı sorunu
Çözüm ; size uygun windows 7 güncel ses sürücüsünü indirin, kurulumu çalıştırmadan üzerine sağ tıklayıp "Özellikler "kısmından "Uyumluluk" buradan "Vista Service Pack 2" işletim sistemini seçin, "programı yönetici olarak çalıştır" ı seçin ve çalıştırın
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci
meşhur cızırtı sorunu
Çözüm ; size uygun windows 7 güncel ses sürücüsünü indirin, kurulumu çalıştırmadan üzerine sağ tıklayıp "Özellikler "kısmından "Uyumluluk" buradan "Vista Service Pack 2" işletim sistemini seçin, "programı yönetici olarak çalıştır" ı seçin ve çalıştırın
bunu demek için girmiştim
okulum olduğundan giremedim bi süre nete arkdaşlar.. Öneriniz için teşekkürler ama malesef olmadı :(
windows 7 uptade'de deneyin kendi ses kartı driver ini kendisi indirsin bana ait notebookta da aynı sorn oluyor ilk format attığımda güncellemeleri yüklediğimde halloluyor
Tam olarak anlamadım sizi kusurumabakmayın :( windows 7 update'mi indiricem.. indirdikten sonra tekrarmı format atmam gerekiyor.. :/
hayır windows 7 uptade zaten bilgisayarınızda var sisteminizde
windows 7 uptade'i açarak oradan güncellemeyi denetle diyiniz daha sonra ses kartını seçerek yükleyiniz