Şimdi Ara

Windows 7 küçük bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yeni aldığım sisteme 2 haftadır Windows 7 kurdum ve şu ana kadar gerçekten çok memnunum. Sormak istediğim basitçe açık olan penceremde işlem yaptığım zaman pencerenin otomatik olarak kapanmaması ve programın açık olan pencerenin altında açılması. Böylelikle aşağıda gruplanan 3-5 klasörden işlem yaptığım klasöre her seferinde geçmeme gerek kalmayacak. Yani ben pencerede simge durumuna küçült butonunu tıklamadan pencere kendini simge durumuna küçültmeyecek. Teşekkürler. Saygılar.

• Flood gibi olmasın ama diğer sorumda görünüm biçimini tüm klasörlere nasıl uygulayabilirim.
  • İlk sorunla ilgili bir fikrim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: infarctus

Flood gibi olmasın ama diğer sorumda görünüm biçimini tüm klasörlere nasıl uygulayabilirim.

"Görünüm biçimi" derken neyi anlatmak istemiştin? Klasör ayarları mı?

Denetim Masası'nı aç.

(Kategori görünümü etkindir.) "Görünüm ve Özelleştirme" (Appearance and Personalization) kategorisine gir.

"Dizin Seçenekleri" (Folder Options) ("Klasör Seçenekleri" olarak da geçebilir, Türkçe sürümü bilmiyorum da.) kısmına tıkla.

Burada istediğin klasör ayarlarını yapabilirsin. Sonra Tamam tuşuna tıkla.
  • Görünüm biçimi derken her klasöre girdiğimde listele ya da büyük simgeler yapmak istemiyorum. Ayarı bütün klasörlere nasıl uygulayacağız. Klasör seçenleri bölümünde bununla ilgili bir cevap bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows'un ilginç bir sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.