Şimdi Ara

Windows 7 kurdum [D] disk i bi baktım yok :) yaardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık dediğim gibi windows 7 64 bit i kurdum ve [D] disk i ile hiç bi işlem yapmamama rağmen bilgisayarımda sadece [C] gözüküyor bunu düzeltme çaresini bilen varmı ?? bir sürü oyun arşivim gitti :(

• Merak etmeyin eger format sırasında biçimlendirmediyseniz gitmemiştir,

Önce, Denetim Masası>yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi >disk yönetimi orada d bölümünüzün içindeki kısmı göreceksinizdir,orada bu gözükmeyen alanın üzerine gelip Sağ tıklatıp sürücü harfi ata deyiniz ve bir harf atayın (D) gibi daha sonra kapatın ve bilgisayarımda cıkacaktır,eger ki biçimlendirdiyseniz cıkmadıysa recovery my files adlı yazılımı kurup bilgilerinizi cok büyük bir kısmını kurtarabilirsiniz...

İyi forumlar...
  • çok teşekkürler sorunu çözdük iyi forumlar... :)
  • rica ederim,konunuza ''oy ver '' butonuna basarak oy verirseniz gereksiz girişler engellenecektir,topige...

iyi forumlar...
  • teşekürler
  • ya süpersin biliyon mu sırf sana teşekkür için kayıt oldum bi tanesin senin sayende
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Merak etmeyin eger format sırasında biçimlendirmediyseniz gitmemiştir,

Önce, Denetim Masası>yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi >disk yönetimi orada d bölümünüzün içindeki kısmı göreceksinizdir,orada bu gözükmeyen alanın üzerine gelip Sağ tıklatıp sürücü harfi ata deyiniz ve bir harf atayın (D) gibi daha sonra kapatın ve bilgisayarımda cıkacaktır,eger ki biçimlendirdiyseniz cıkmadıysa recovery my files adlı yazılımı kurup bilgilerinizi cok büyük bir kısmını kurtarabilirsiniz...

İyi forumlar...

merhaba kardeşim vatan bilgisayardan Packard Bell LS44 notebook almış, ancak orada Yerel Disk D yi biçimlendirmemişler. Sizin de belirttiğiniz gibi yerel disk d yi oluşturmak için belirttiğiniz bölümlere girdim ancak oluşturamadım, durum aşağıdaki fotodaki gibi,yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standart sapma -- 3 Şubat 2013; 1:00:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: standart sapma

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Merak etmeyin eger format sırasında biçimlendirmediyseniz gitmemiştir,

İyi forumlar...

merhaba kardeşim vatan bilgisayardan Packard Bell LS44 notebook almış, ancak orada Yerel Disk D yi biçimlendirmemişler. Sizin de belirttiğiniz gibi yerel disk d yi oluşturmak için belirttiğiniz bölümlere girdim ancak oluşturamadım, durum aşağıdaki fotodaki gibi,yardımcı olabilir misiniz?

öncelikle senin bilgisayarında yerel disk D yok kurtarma bölümü (recovery) ve boot bölümü var hdd tek parça. yerel disk d yi oluşturmak için C diskinin üstüne sağ tıklayıp birimi küçült demelisin daha sonra boyutu belirt basit birim oluştur harf ata biçimlendir bukadar

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

öncelikle senin bilgisayarında yerel disk D yok kurtarma bölümü (recovery) ve boot bölümü var hdd tek parça. yerel disk d yi oluşturmak için C diskinin üstüne sağ tıklayıp birimi küçült demelisin daha sonra boyutu belirt basit birim oluştur harf ata biçimlendir bukadar

dediğiniz gibi yapıp kalan boyutla D diskini oluşturdum, teşekkür ederim hızlı yanıtınız için.
  • 9buçuk sene sonra işe yarayan konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Forum amacı bu zaten ama nedense insanlar gariplesti, soru soruyor ikinci mesajında sorunu çözdüm diyor yada silinebilir diyor, mübarek nasıl çözdüğünü yazsana insanlar faydalansın, soru soruyor cevap veriyorsun, verdiğin cevapla büyük ihtimal sorunu çözüyor ama cevap vermeye tenezzül bile etmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.