şey ben inteernetten indirmek yerine swsetup dosyasını dwd ye yazsam burdan sürücüleri kursam olmazmı
olur tabiki arkadasım
yanlız konuyu fazla uzattık biliyorum ama son bi şey sorcam cd üzerinde veya cdiyle birlikte bir key vermediler acaba kurulum esnasında key istermi dersiniz ben bazı sitelerde kuruluma baktım birinde keyden bahsediyo birinde bahsetmiyo acaba key olmadan kurulumu tamamlayamayızmı???
quote:
Orijinalden alıntı: _call_black_
yanlız konuyu fazla uzattık biliyorum ama son bi şey sorcam cd üzerinde veya cdiyle birlikte bir key vermediler acaba kurulum esnasında key istermi dersiniz ben bazı sitelerde kuruluma baktım birinde keyden bahsediyo birinde bahsetmiyo acaba key olmadan kurulumu tamamlayamayızmı???
istemiyor arkadasım rahat ol. ben bilgisayarı aldıgımda kurtarma cd lerini yaptım ve ardından işi ögreneyim diye recovery manager dan herseyi yeniden kurdurttum. key falan istemedi. ayrica isteyen varsa win7 yi ingilizce de kurabilir recovery manager sayesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
quote:
Orijinalden alıntı: armodillo
Win7 yüklerken recovery kısmına dokunmazsan hiç birşey olmaz.Nerden çıkardınız format atınca yok olduğunu felan.
katiliyorum recovery sürücüsünü formatlamadiktan sonra istersen win8 kur yine bişey olmaz
peki neden recover manager için vistadan yükseltme sonrası kullanılması için hp nin sitesinde yama var, yani bilmiyorsunuz bari abartmayın yok windows 8 kursa da birşey olmazmışmış
quote:
Orijinalden alıntı: Dracos
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
quote:
Orijinalden alıntı: armodillo
Win7 yüklerken recovery kısmına dokunmazsan hiç birşey olmaz.Nerden çıkardınız format atınca yok olduğunu felan.
katiliyorum recovery sürücüsünü formatlamadiktan sonra istersen win8 kur yine bişey olmaz
peki neden recover manager için vistadan yükseltme sonrası kullanılması için hp nin sitesinde yama var, yani bilmiyorsunuz bari abartmayın yok windows 8 kursa da birşey olmazmışmış
linkteki acıklamayı oku yamanın amacı neymis bi bakalım