Şimdi Ara

windows 7 kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hp pavilon dv6 1210et bilgisayar almıştım ve işletim sistemi vistaydı ): ilk aldığım zamanlar bunu pek umursamadım ama şimdi acısı çıkıyor ...
    bilgisayarın kurtarma cd leri yok format atarken sabit disk içindeki bir bölümden f11 ile atılıyor

ben pc yi 7 yapmak istiyorum ama bir arkadaşın dedikleri kafamı karıştırdı söylediğine göre
    "pc yi 7 yaparsam sabit diskteki format bölümü silincekmiş ve 7 yaparsam sürücüleri -seskartı, ekran kartı vs.-
    bunları bir daha yüklemem gerekcek"

samsungun kendi sitesinde bu sürücüleri indire biliyorsunuz acaba hp nin sitesindede bu sürücüler varmıdır

• yani elbette var da bunu buraya yazmak yerine neden hp nin sitesine girip bakmiyorsun merak ettim yani

ayrica recovery dvd lerini yap eger elinde baska windows yoksa hic, bence gerek yok ama olur da belki lazim olursa diye bulunsun
  • hp nin kendi ssitesinde tabikide baktım ama böyle bir konu bulamadım onun için buraya yazdım ben bulamadım siz bulursanız yardım edin die
  • quote:

Orijinalden alıntı: _call_black_

hp nin kendi ssitesinde tabikide baktım ama böyle bir konu bulamadım onun için buraya yazdım ben bulamadım siz bulursanız yardım edin die
    Bence de yapma kurulum recovery si gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguracer

Bence de yapma kurulum recovery si gidiyo

Alıntıları Göster
    eeee napıyım vista bilgisayarı yedi bitirdi yaa benim durumumda olup da 7 ye çeviren yokmu

o zaman kurtarma diskteri oluştursam öyle 7 ye çevirsem en azından geriye dönme şansım olur,

• quote:

eeee napıyım vista bilgisayarı yedi bitirdi yaa benim durumumda olup da 7 ye çeviren yokmu

o zaman kurtarma diskteri oluştursam öyle 7 ye çevirsem en azından geriye dönme şansım olur,

Alıntıları Göster
    yaa at çöpe wistayı inanma hiç birisine ne bu saçmalık
    o hdd deki recovery bölümüne çak formatı komple sil hdd yi sonra böl ikiye kur windows 7 yi
    windows 7 diğerleri gibi değil herşeyi otomatik buluyor bulamadıklarınıda windows uptade ile buluyor
    yazık bilgisayarda wista kullandığın zamana xp kullan windows me kullan 98 kullan ama wista asla

• quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

o hdd deki recovery bölümüne çak formatı komple sil hdd yi sonra böl ikiye kur windows 7 yi
    windows 7 diğerleri gibi değil herşeyi otomatik buluyor bulamadıklarınıda windows uptade ile buluyor
    yazık bilgisayarda wista kullandığın zamana xp kullan windows me kullan 98 kullan ama wista asla

Alıntıları Göster
    bende hp pavillion dv6 1230-et var ve senin gibi vista yüklü. Bir keresinde virüs yüzünden format gerekmişti. Recovery diskten yaptm formatı. Pavillion dv6'lar vista sp2'de oldukça iyi performans gösteriyor bence. Tabi oyun yüklüyorsan onu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: concode

bende hp pavillion dv6 1230-et var ve senin gibi vista yüklü. Bir keresinde virüs yüzünden format gerekmişti. Recovery diskten yaptm formatı. Pavillion dv6'lar vista sp2'de oldukça iyi performans gösteriyor bence. Tabi oyun yüklüyorsan onu bilemem.

Alıntıları Göster
    bendede dv 7 2030 et var viste sp3 de çıksa olsa yok olmuyor vista kasıyor
    windows 7 ilacı şurubu herşeyide var uptadeside var canavar gibi kasılma yok takılma yok
  • quote:

hayatında me kullanmadan salladığın belli microsoft un kara lekesi me vista değil, vista onun yanında duayeni kalır bu alemin

ilaç şurupla da çok takılma zamanı gelir dokunur öperler adamı

quote:

hp nin kendi ssitesinde tabikide baktım ama böyle bir konu bulamadım onun için buraya yazdım ben bulamadım siz bulursanız yardım edin die

arama satırına dv6-1210et yazsaydın çıkardı yani yazılım ve sürücü indirmeleri, nasıl baktıysan artık al bakalım hadi neyse verelim yani

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=3985034&lang=tr&

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

hayatında me kullanmadan salladığın belli microsoft un kara lekesi me vista değil, vista onun yanında duayeni kalır bu alemin

quote:

arama satırına dv6-1210et yazsaydın çıkardı yani yazılım ve sürücü indirmeleri, nasıl baktıysan artık al bakalım hadi neyse verelim yani

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=3985034&lang=tr&

Alıntıları Göster
    İmkan varsa Windows 7 ye geçin derim, bilgisayar rahatladı. Vistanın oynatmadığı 1-2 oyunda bonusu oldu.
    Gerçi ben Vista dan Windows 7 ye upgrade DVD si sipariş verip geçtim

Edit: Yanlız illegal geçişe sıcak bakmıyorum, zaten cracklar falanda bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 11 Ağustos 2010; 19:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

İmkan varsa Windows 7 ye geçin derim, bilgisayar rahatladı. Vistanın oynatmadığı 1-2 oyunda bonusu oldu.
    Gerçi ben Vista dan Windows 7 ye upgrade DVD si sipariş verip geçtim

Edit: Yanlız illegal geçişe sıcak bakmıyorum, zaten cracklar falanda bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlar.

Alıntıları Göster
    benim bir arkadaşım yeni bir casper masaüstü aldı ve yanında windows 7 cd si verdiler acaba bunu kullansam olurmu benim bilgisayar hp ama...
    bu cd yi başka bir bilgisayara da kurmuş ama sonra format atmış yani kuruluyo acaba bendede işe yararmı
    bir de o şuan 64 bitini kullanıyo ben 32 biti kullancam acaba yine kaçak olurmu

• quote:

benim bir arkadaşım yeni bir casper masaüstü aldı ve yanında windows 7 cd si verdiler acaba bunu kullansam olurmu benim bilgisayar hp ama...
    bu cd yi başka bir bilgisayara da kurmuş ama sonra format atmış yani kuruluyo acaba bendede işe yararmı

bir key aynı anda tek makinede kullanılır family pack değilse, ki laptoplarda oem key gelir ve o gelen laptop dışında kullanılması da yasal değildir
  • quote:

quote:

bir key aynı anda tek makinede kullanılır family pack değilse, ki laptoplarda oem key gelir ve o gelen laptop dışında kullanılması da yasal değildir

Alıntıları Göster
    iyi ama o şu an 64 bit olanı kullanıyo ben 32 bit olanı kullancam bunlar ayrı cdlerde yani ikiside aynı mı sayılıyo

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

burdakilerin hepsini mi indirmem gerekcek benim kota sınırlı da bunun indirmeden bir yolu yok mu şuan bilgisayardan cd ye atamammı

• quote:

burdakilerin hepsini mi indirmem gerekcek benim kota sınırlı da bunun indirmeden bir yolu yok mu şuan bilgisayardan cd ye atamammı

Alıntıları Göster
    Win7 yüklerken recovery kısmına dokunmazsan hiç birşey olmaz.Nerden çıkardınız format atınca yok olduğunu felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 21 Ağustos 2010; 12:19:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Win7 yüklerken recovery kısmına dokunmazsan hiç birşey olmaz.Nerden çıkardınız format atınca yok olduğunu felan.

Alıntıları Göster
    ya ben internetten 7 cdlerine baktım da kutulu olanlar oem lerden daha pahalı niye kutulular daha pahalı oem lerle bir farklılıkmı var arasında??
    peki siz hangisini dersiniz oem mi kutulumu ??
  • quote:

ya ben internetten 7 cdlerine baktım da kutulu olanlar oem lerden daha pahalı niye kutulular daha pahalı oem lerle bir farklılıkmı var arasında??

oem tek makine için, retail yani kutulular ise aynı anda tek makinede kullanım için ama taşınabilir istediğin makineye, yani pc yi satarken lisansını kendine saklayabilirsin

ayrıca herşeyi indirmene gerek yok tabii ki, ihtiyacın olan validity parmak izi sensörü, ene cir kumanda alıcısı, synaptics touchpad ve idt audio, mevcut makinenden de digitalpersona için update et setup dosyası gelecek onu alacaksın, bir de catalyst 10.8 mobility çekeceksin o kadar geri kalana gerek yok

ha tabi bir de kart okuyucunun driver gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracos -- 30 Ağustos 2010; 11:12:55 >
  • quote:

quote:

oem tek makine için, retail yani kutulular ise aynı anda tek makinede kullanım için ama taşınabilir istediğin makineye, yani pc yi satarken lisansını kendine saklayabilirsin

ayrıca herşeyi indirmene gerek yok tabii ki, ihtiyacın olan validity parmak izi sensörü, ene cir kumanda alıcısı, synaptics touchpad ve idt audio, mevcut makinenden de digitalpersona için update et setup dosyası gelecek onu alacaksın, bir de catalyst 10.8 mobility çekeceksin o kadar geri kalana gerek yok

ha tabi bir de kart okuyucunun driver gerekli

Alıntıları Göster
    yani ben oem i alsam sadece şimdi kullandığım bilgisayara kurabilirim 2-3 sene sonra başka pc alsam ona kuramam öylemi??

bi de yanında başka bir donanım almamız gerekiyomu??

• quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

katiliyorum recovery sürücüsünü formatlamadiktan sonra istersen win8 kur yine bişey olmaz
  • şey ben inteernetten indirmek yerine swsetup dosyasını dwd ye yazsam burdan sürücüleri kursam olmazmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.