Şimdi Ara

windows 7 kurulum hatası yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde bi tane laptop var windows 7 kurulu pc yi acınca windows logosunda takılıp kalıyor.... bu yüzden format atmak istiyorum ama ne yaptıysam olmadı ne usb den nede cd den yükleme yapamıyorum... yüklemeye dosyalarını kuruyor ve starting windows ta takılıp kalıyor... xp cd den yükleyincede sorun veriyor ilk defa böyle sorunla karsılasıyorum. arkadaslar yardımlarınız bekliyorum. simdiden saygılar.

• verileri tam okuyamıyodur hdd önbelleği yada işlemcin zarar görmüş olabilir nacizane fikrim
  • ne yapabilirim dostum yardımcı olabilirmisin.... unutmadan söylim elimde gtada antivirüs cd si var daha dogrusu usb den boot ettim onunla c yi ve dyi görüyorum....
  • ramleri ve slotlarını temizle. hdd kablo değiştr. işlemciyi sök temizle termal macununu yenile ama dediğne göre tamda win logosunda yani veriler okunurken aktarılırken takılıyor yani 3 şekilde de düşünülebilir hdd verileri geçiremiyor, ram bellek tutmuyor yada işlemci işlem görmüyor. arıza tespit yapmak lazım 2 ram varsa birini çıkar ve hdd'yi belki harici olarak görebilirsin ve kullabilirsinde ama bunlarda data replace hatası oluyo bazen o yüzden çalışıyo gibi gördüğün hdd ye win kuramıyosun. söleyeceklerim bu kadar. kolay gelsin.
  • pc yi acamam cünkü laptop yardımların için cok sagol Allah razı olsun...
  • aslında kolay youtubedan video bulup izleyip yapabilirsin kastırmadan kırmadan yavaş yavaş düşünerek yaparsan sökebilirsin ve tabi bide neyi nerden çıkarttığnı unutmassan toplarsın
  • şu anda usb den pardusu kuruyorum yarılardayım :D artık en son care senin dedigini yapacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yükleme sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem özelliklerini falan yaz birde xp kurarken verdiği hatayı yaz ona göre yardımcı olalım
  • xp kurarken bu hatayı veriyor.... \i386\halaacpi.dll dell ınspıron n5010 intel core i5 inside eski nesil
  • başka bir xp cdsi kullanarak yükle cd bozulmuş olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.