Şimdi Ara

Windows 7 Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk formatımı atacağım, bu işlerde acemiyim kusura bakmayın.

Windows 7 Ultimate 64bit yüklemeye çalışıyorum bir haftadır, bugün nihayet kurulum ekranına gelebildim, fakat bu seferde yükleyeceğim diski seçerken hata veriyor. Hata şu:

" Windows bu diske yüklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın bios'unda etkinleştirildiğinden emin olun. "

Belki düzelir diye D diskini biçimlendirdim, yine olmadı. O kadar dosya gitti, çıldırmak üzereyim. Lütfen yardım edin, artık şu lanet şeyi yüklemek istiyorum.

XP'yi silmen gerekiyor dedi bazıları, bu doğru mu? Sildikten sonra Windows 7'yi yükleyemezsem ne olacak?

• Donanımhaber'de kesin cevap verirler diyordum, buradan da yardım alamazsak nereden yardım alacağız..

Bir el atın ustalar.
  • yok arkadaşım genede yüklemiyo bazı biostan achı yı kapa felan yazmışlar ama bende denemedim ben xp yide kaldırdığım halde mavi ekrana geldiğimde her şey duruyor devam etmiyor hatada vermiyor
  • BİOSTAN AHCI YI ETKİNLEŞTİRİN FELAN DİYORLAR Bİ BAK BENDE İŞTEYİM AKŞAM DENEYECEĞİM
  • D diskini tekrar biçimlendirdim ve hiçbir sorun çıkmadan yüklendi. Şu an Windows 7'den yazıyorum, yardımların için teşekkürler.

Windows 7 harikaymış.
  • xp cdsiylemi biçimlendirdin nasıl yaptın anlamadım
  • Windos 7 kurarken disk seçme ekranındaki seçeneklerde "biçimlendir" var, oradan biçimlendirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.