No device drivers were found.Make sure that the installation media contains the corret drivers,and then click ok. diye bir hata veriyor.ahci raid driverları flasha attım onları gördü ama gene bu mesajı göstermeye devam etti.biostan ahci modu ide yapıp denedim gene aynı.vista kurarken bu sorun hiç olmamıştı.
windows/system32/driverstore/FileRepository de bulunan cd rom vb gibi driverları gösterdim gene yok ne arıyo bu 7 anlamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: vampirelf
windows/system32/driverstore/FileRepository de bulunan cd rom vb gibi driverları gösterdim gene yok ne arıyo bu 7 anlamadım..
aynı hatayı bende p4 işlemcili 915 çipsetli anakartımda alıyorum laptopa kurulurken hiçbirşey istememişti fakat emektar pcye kurarken aynı xp kurar gibi driver istedi, xp ya da diğer işletim sistemleri için olan driverları gösterdim ama yine de diski görmüyor, ilk yaptığımda bir kere görmüştü sonra bölüm seçme ekranında refresh tuşuna bastım disk tekrar kayboldu
quote:
Orijinalden alıntı: achfighter
aynı hatayı bende p4 işlemcili 915 çipsetli anakartımda alıyorum laptopa kurulurken hiçbirşey istememişti fakat emektar pcye kurarken aynı xp kurar gibi driver istedi, xp ya da diğer işletim sistemleri için olan driverları gösterdim ama yine de diski görmüyor, ilk yaptığımda bir kere görmüştü sonra bölüm seçme ekranında refresh tuşuna bastım disk tekrar kayboldu
Alıntıları Göster
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum yardım etcek biri yokmu ya
quote:
Orijinalden alıntı: nggl
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum yardım etcek biri yokmu ya
Denedim bunu da aynı sorunla karşılaştım. 3 dvd'mi yaktım şu anda. Var mı bunu çözebilen?
windows iso dosyası bozuktur saglam oldugundan eminseniz usb den kurulum yapmayı deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia
windows iso dosyası bozuktur saglam oldugundan eminseniz usb den kurulum yapmayı deneyin
Dosyayı MSDN'den indirdim, duraklama dahi yapmadım. Elimde usb yok şu an ondan böyle dvdlerle sürünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: El-Harezmi
Dosyayı MSDN'den indirdim, duraklama dahi yapmadım. Elimde usb yok şu an ondan böyle dvdlerle sürünüyorum.
Alıntıları Göster
Usb kurulum denedim o da olmadı. Farklı bir iso arayacağım şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: El-Harezmi
Usb kurulum denedim o da olmadı. Farklı bir iso arayacağım şimdi.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bende çözümü heryerde aradım ve en sonunda kendim buldum.
- Yavas hızda yazmak hiçbirşey değiştirmiyo bilginiz olsun - HDD mode u değiştirmek te bir işe yaramıyo
Sadece yapmanız gereken gparted veya windows xp cd si ile baslatıp diskleri tamamen silmek bundan sonra windows 7 CD sini takarak işleme kaldıgı yerden devam etmek.
Başka bir yol aramayın işe yaramıyor çünkü...
quote:
Orijinalden alıntı: thrist
Arkadaşlar bende çözümü heryerde aradım ve en sonunda kendim buldum.
- Yavas hızda yazmak hiçbirşey değiştirmiyo bilginiz olsun - HDD mode u değiştirmek te bir işe yaramıyo
Sadece yapmanız gereken gparted veya windows xp cd si ile baslatıp diskleri tamamen silmek bundan sonra windows 7 CD sini takarak işleme kaldıgı yerden devam etmek.
Başka bir yol aramayın işe yaramıyor çünkü...
Alıntıları Göster
bende sorunun cevabini buldum....baya bi aradim yanliz.....
bende ki sikinti usb3 portundan usb kurulum yapmaya calismammis..windows7 dogal usb3 u tanimadigidan bu hatayi veriyordu.... yabanci forumlarda yazan lar cdromu ide olarak tanit flopy kapat gibi seylerdi...
quote:
Orijinalden alıntı: El_domingo
bende sorunun cevabini buldum....baya bi aradim yanliz.....
bende ki sikinti usb3 portundan usb kurulum yapmaya calismammis..windows7 dogal usb3 u tanimadigidan bu hatayi veriyordu.... yabanci forumlarda yazan lar cdromu ide olarak tanit flopy kapat gibi seylerdi...
kardeş allah senden razı olsun windows 8 deli gibi kasıyodu ayrıca 500 gb olan diski 350 gb civarı görüyodu usb 3.0 portuna taktım çabucak yüklensin diye kapattım usb 2.0 portuna bağladayınca yüklemeye başladı çok sağolasın
Allah razı olsun kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: BiLir.Kisi
Allah razı olsun kardeşim.
5 -6 kere USB kurulum dosyası hazırladım, 3 farklı windows iso download ettim, disk biçimlendir. CMD komutları ... vs.. ne yaptıysam aynı hatayı aldım.. forumdaki bu konuyu buldum .. olurmu olur dedim gülerek.. ) USB 3.0 portundan cıkartıp 2.0 portuna taktım.. ben bunu yazıyı yazana kadar kurulum tamamladı.. )) olacak şey değil.. ama oldu.. allah razı olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: extore
5 -6 kere USB kurulum dosyası hazırladım, 3 farklı windows iso download ettim, disk biçimlendir. CMD komutları ... vs.. ne yaptıysam aynı hatayı aldım.. forumdaki bu konuyu buldum .. olurmu olur dedim gülerek.. ) USB 3.0 portundan cıkartıp 2.0 portuna taktım.. ben bunu yazıyı yazana kadar kurulum tamamladı.. )) olacak şey değil.. ama oldu.. allah razı olsun..
Alıntıları Göster
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım windows 7 2014 aralık güncellemeli yüklerken usb ile bir türlü olmadı sebebi ise bios güncelleştirmesinin eski olması yani bunu düzeltmeden olmuyor windows sayfasından program indirip 64x ondan sonra biostan güncelleme yapmanız gerekiyor tabi uygun güncellemeyi bulmak biraz zor.
quote:
Orijinalden alıntı: iceberg84
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım windows 7 2014 aralık güncellemeli yüklerken usb ile bir türlü olmadı sebebi ise bios güncelleştirmesinin eski olması yani bunu düzeltmeden olmuyor windows sayfasından program indirip 64x ondan sonra biostan güncelleme yapmanız gerekiyor tabi uygun güncellemeyi bulmak biraz zor.
Alıntıları Göster
Teker teker bütün usb portlarını denedim işe yaradı gerçekten