Şimdi Ara

windows 7 kurulumundaki No device drivers were found.hatasını çözen varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
18.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lenovo laptoplarda usb3.0 ı kullanırsak bu sorun oluyor. usb 2.0 portuna taktım sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

bende sorunun cevabini buldum....baya bi aradim yanliz.....

bende ki sikinti usb3 portundan usb kurulum yapmaya calismammis..windows7 dogal usb3 u tanimadigidan bu hatayi veriyordu....
    yabanci forumlarda yazan lar cdromu ide olarak tanit flopy kapat gibi seylerdi...

Hocam çok teşekkürler. Uzun uğraşlar sonucunda sizin yorumunuzla çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam 2016 da bile işimize yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

bende sorunun cevabini buldum....baya bi aradim yanliz.....

bende ki sikinti usb3 portundan usb kurulum yapmaya calismammis..windows7 dogal usb3 u tanimadigidan bu hatayi veriyordu....
    yabanci forumlarda yazan lar cdromu ide olarak tanit flopy kapat gibi seylerdi...

3 senedir girmediğim forum hesabıma girdim, sırf sana "Allah razı olsun" demek için.
    Kaç sene düşünsem aklıma gelmez mk.

• Arkadaşlar çözümü üsteki arkadaş vermiş nggl kendisine teşekür ediyorum.

kendi makinam lenovo ideapad 510-isk15 laptop masaüstü pc'ye attığım gibi bunada usbyle denedim ama no device driver hatası aldım.Çok form okudum achı,edi,diskapart hepsiyle uğraştım.arkadaşın dediği ımgburn'u indirip 1x'te kalıbı diske yazın sorun ortadan kalkıyor.mbr falan uğraşmayın.
  • Forumun amacına uygun olarak konuyu hortlatıyorum hooooooooooooooooooooooooort

2017 de hala benim gibi windows 7 ye dönmek isteyenler olabilir.Kurulumdaki no device drivers were found hatasını kendim için nasıl çözdüğümü anlatıyorum belki sizede yarar çünkü yukarıdaki çözümlerin hiçbiri bana yaramadı usb 2.0 a takma,biostan sata modunu değiştirme,iso imajını 1x hızında yavaş yazma vs.

anakartımın kutusundaki cd de msi windows 7 smart tool diye bir program buldumhttps://service.msicomputer.com/msi_user/support/techfaqdetail.aspx?formid=3350

imajı yazdırdığınız usb diski gösteriyorsunuz driverları program kendisi kopyalıyor bu kadar 2 haftadır canımı sıkan bu sorunu msi amca sağolsun çözebildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 28 Ocak 2017; 21:19:10 >

• Kardeş yıl 2018 Ağustos 8 ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SAYENDE ÇÖZDÜM KRLASIN!

USB 3.0 DAN USB 2.0 ALARAK.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.