Arkadaşlar Ben Oyun Oynarken Mac adresinden Banladılar Ip Adresinden Banlanmadım Direk MAc adresi Ben Xp'de Değişebiliyodum Ama Windows 7 de programlı/programsız Hiç Bir Şekilde Nasıl Değişecegimi Bilmiyorum,Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim(Bu Arada Bunu Konuyu Network ve Güvenlik'e diye Yer Vardı Buraya Açtım Olmadı Oraya Taşırsanız Çok Sevinırım.)
quote:
Orijinalden alıntı: warr0ck033
Arkadaşlar Ben Oyun Oynarken Mac adresinden Banladılar Ip Adresinden Banlanmadım Direk MAc adresi Ben Xp'de Değişebiliyodum Ama Windows 7 de programlı/programsız Hiç Bir Şekilde Nasıl Değişecegimi Bilmiyorum,Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim(Bu Arada Bunu Konuyu Network ve Güvenlik'e diye Yer Vardı Buraya Açtım Olmadı Oraya Taşırsanız Çok Sevinırım.)
internet ataştır bakalım manuel olarak giriliyo ama, etkili olurmu bilmem.
Kardeş İndirdim Yaptımda FarklıBir Mac Adresi Girince İnternete Bağlanmıyor Tekra Orjinal Mac Adresini Yapınca Giriyor Nasıl Mac Adresini Değiştikten Sonra İnternete Bağlanabilirim ?
warr0ck033W
kullanıcısına yanıt
vpn bağlantı deneyebilirsin... ya da Hotspot Shield kullan... Daha önce bu şekilde bir sorunla karşılaşmadığım için sorunun çözümünü tam olarak bilmiyorum. Mac değişimi dediğin için o programı önerdim. VPN'yi dene istersen belki sorunun çözülür. Dns ve proxy değişimini manuel de yapabilirsin ama hotspot bunu otomatik yapıyor.. Ne derece güvenli olur onu bilemiyorum... umarım sorunun çözülür