merhaba arkadaşlar masa üstündeki bütün nesneler media player iconu oldu ve hangı programı acmaya calıssam media player acılıyor. ne yaptıysam olmuyor hiç bişeye izin vermiyor, sistem geri yükleme yapayım dedım onu da actırmıyor medıa player acılıyor codec sorunu var dıye bır yazı cıkıyor. yardımlarınızı beklıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: onuracer
merhaba arkadaşlar masa üstündeki bütün nesneler media player iconu oldu ve hangı programı acmaya calıssam media player acılıyor. ne yaptıysam olmuyor hiç bişeye izin vermiyor, sistem geri yükleme yapayım dedım onu da actırmıyor medıa player acılıyor codec sorunu var dıye bır yazı cıkıyor. yardımlarınızı beklıyorum.
iyi bir programla virüs taraması yaptırın yönetici olarak... Sorun muhtemelen virüstür.
quote:
Orijinalden alıntı: ali-candan
quote:
iyi bir programla virüs taraması yaptırın yönetici olarak... Sorun muhtemelen virüstür.
tesekkur ederım sagolun mcafee le yaptırıyorum suan ınsallah çözülür
sorun hala cözülmedi format mı atıcam acaba.
quote:
sistem geri yükleme denedin mi ?
media player kaldırabiliyosan kaldırmayı dene ayrıca combofix le tarattır
quote:
Orijinalden alıntı: Bilecan
quote:
sistem geri yükleme denedin mi ?
denedim izin vermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ibo5151
kaldırmayı denedim program kaldır da yok gözükmüyor. combofixi deneyeyim insallah olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ibo5151
kaldırmayı denedim program kaldır da yok gözükmüyor. combofixi deneyeyim insallah olur.
dene bakalım nolacak
hallettim geri yükleme yaptım, düzeldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme