Şimdi Ara

Windows 10 1 Diski %100 Kullanım Sorunu (yerel disk d)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece elektirikler gitti ve malesef bilgisayar açılmadı bios ayarlarını sıfırlayınca düzeldi. Bir kaç saat sonra reset atınca yine kapandı bu sefer açılırken volume information repair gibi şeyler yazdı açılıştı yüzde %100 olunca açıldı. Ardından bir kaç kere kapattım , açtım hiç bir sorun olmadı. Bilgisayar sapasağlam çalışıyordu lakin oyuna girmeye çalıştığımda yüklenmeyince görev yöneticisini açınca fark ettim ki disk kullanımı %100 tekrar reset attım bilgisayar açılır açılmaz %100 oluyor. Kullanılan disk hdd üstelik 2 haftalık ve düne kadar hiç bir problem yoktu. Ayrıca internette ki %100 kullanım çözümlerinin çoğu C diski için benimki D diski yani sadece oyunlar var, diskten çalışan aktif bir program yok yani, neden böyle oldu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 10 1 Diski %100 Kullanım Sorunu (yerel disk d)
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2295072/8378c197-4355-4d65-9c35-f3e8f1256917.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk95a -- 7 Ağustos 2016; 20:41:44 >

• ben bu konuyu hortlatırım aynı durum benim başıma geldi. yapmadığım şey kalmadı. var mı bu durumu çözecek biri.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_montana -- 13 Haziran 2022; 20:25:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 disk bölme ve format
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.