Şimdi Ara

Windows 7 Mavi Ekran Hatası-Çözüldü- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
30.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar pcde internetten (facebook'tan) ve diğer sitelerden oyun açtıktan bir süre sonra bilgisayar (0x00000124) hata kodlu bir mavi ekran veriyor ve pc tekrar başlatılıyor.Yeniden açıldığında ise "windows sizi beklenmeyen bir hatadan kurtardı" diye bir küçük pencere açılıyor ve tekrar internette oyun oynarken aynı sorun çıkıyor.YARDIM EDİN LÜTFEN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih7878

Arkadaşlar pcde internetten (facebook'tan) ve diğer sitelerden oyun açtıktan bir süre sonra bilgisayar (0x00000124) hata kodlu bir mavi ekran veriyor ve pc tekrar başlatılıyor.Yeniden açıldığında ise "windows sizi beklenmeyen bir hatadan kurtardı" diye bir küçük pencere açılıyor ve tekrar internette oyun oynarken aynı sorun çıkıyor.YARDIM EDİN LÜTFEN....

valla problemininn sebebini bilemiyorum ama tahminen flash playerında arıza olabilir çünkü internetten oynanan oyunları flash player çalıştırıyor ama net bir bilgim yok uzman arkadaşlardan daha net bir cevap alabilirsin sadece flash playerını silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim zaten çok zor ve uzun bir işlem değil denemekten zarar gelmez :D
  • dün akşam benim de başıma geldi...
    aniden monitör stand-by'a geçti,
    kasadan müthiş bir fan sesi yükselmeye başladı,
    kasanın içinden kırmızı bir ışığın yandığını farkettim,
    monitör kapandığı için ekranda ne var göremiyorum, ben de power tuşuna basıp kapattım,

biraz sonra tekrar bastım, windowsu normal başlatta açtım...

ekrana hata raporu geldi, hata adı "Bluescreen"...

konuyu forumdan araştırdım ama tek nedenden bahsedilmiyor,
    (pc modeli, casper cd.vtı650f, win. 7 home prem.)...
  • bilgisayarım ara ara mavi ekran hatası veriyor ekran karttını değiştirdim ram i değiştirdim hdd değiştirdim anakarttı değiştirdim son olarak işlemciyide değiştirdim acil yardım lütfen not: özelliklede battlefield 4 oynarken veriyor

Gigabyte 990 fxa amd fx x8 8350 asus r9 270x 2gb gddr 5 gskill 2x 4 gb 1600 mhz 120 gb kingston ssd 500 gb western digital 7200 rpm hdd everest 650 w psu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.