Şimdi Ara

Windows 7 nin yeni bir kazığı daha mı ???? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selamlar öncelikle belirteyim şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok ama çok teşekkürler

Acer 6530G model bir laptopum var genelde oyun oynadığım için performans üst düzeyde olması beni memnun eder.
    Ben Xp , Vista ve Windows 7 kullandım içlerinde hem görsellik ve hemde sadeleşme adına en sevdiğim Windows 7 (64 bit) oldu ancak bir türlü Xp (64 bit) in yerini tutamıyor.
    Xp (64 bit) de oyun oynarken sanki PlayStation 3 de oynuyormuşum gibi hemde yüksek çözünürlükte ve yüksek performansda
    Ancak Windows 7 de sanki içinde ekran kartı yokmuş gibi davranıyor saliselik takılmalar oluyor. Aynı oyun aynı özellikler ama çok büyük fark var bende Everest ile araştırma yaptım ve resimdeki farklılığı farkettim bununla ilgili bilgisi olan arkadaşımız varsa paylaşırsa sevinirim

Bu konu haricinde birkaç sorum daha olacak
    1)Acer 5720G de Crystal Eye'nin (Kamera) yanında kamera açık olunca bir ışık yanıyordu Acer 6530G de böyle bir şey varmı sanki bende daha önceden yanıyordu da şu an çalışmıyormuş gibi

2)Gene Acer 6530G modelinde sadece ve sadece mousepad in olduğu kısım ve hemen sağ tarafı çok ısınıyor (bildiğim kadarıyla Hard Diskin bağlantı kısmı orada ve Southbridge chipi)

3)Daha önceden Windows 7 , Vista yada Xp farketmez anakart driverını yükledikten sonra sağ altta "Bu aygıtın daha hızlı çalışması için şuraya bağlayın" gibisinden bir yazı çıkıyordu bios güncellemelerinden sonra bu artık çıkmıyor.O saatten sonra zaten bilgisayarın yavaşladığını çok bariz belli.(Şu an makinada Acer in kendi sitesindeki v3303 biosu mevcut)

4)Bir Keresinde Anakart BİOS Update zannedip Acer'ın kendi sitesinden "BIOS CD R19" isimli dosyayı indirip yüklemiştim orada RAİD BİOS u yüklemiştim meğerse Serverların biosuymuş genel anlamda sorunlar ve çakışmalar o zaman başladı anladığım kadarıyla daha sonra Uniflash programıyla anakartın biosunu silip tekrar yükledim ama raid in biosunu yükleyemedim
    Şimdi elimde SB700_RAIDBIOS_v39 mevcut belki eski durumuna getirebilir makinayı ancak bunu flashlayacak program bulamadım.
    Gerçi şöyle bir durum var yanlış bios olsaydı makina hiç açılmazdı bunu eski haline getirirsem düzeleceğini düşünüyorum.En azından Windows 7 nin.

Bu yazıları okumanız bile yeterli tekrardan vereceğiniz cevaplar ve öneriler için çok teşekkürler

SAYGILARIMLA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.