Şimdi Ara

windows 7 ofis güvenliği kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar benim yaşadığım bir problemi sizlerle paylaşıp beraber cevaplarını bulmak istiyorum
    şöyle özetliyeyim
    4-5 mağaza ile iş yapan bir firma yetkilisiyim teknik işlerle uğraşıyorum öncelikle ağ kontrolü sorunum vardı artık onu çözdük şuan sadece benim belirlediğim 4-5 siteye giriş izni vermiş durumdayım (donanım ile) bilgisayarlar da ne olursa olsun internet güvenliğini elimde tutuyorum ancak bu seferde bilgisayarların yanlış amaçlarla kullanıldığını gözlemlemeye başladım
    geçenlerde bir bankanın bilgisayar ağını inceleme şansım olmuştu o sırada gördümki bilgisayarda aynı benim ağ üzerinde yaptığım gibi belirli klasörler açmışlar sadece onlara girilebiliyor hatta öyleki başlat çubuğu dahi yok bilgisayarda ms dos cmd çalıştır gibi bir çok şey denedim ama hiç birine ulaşılamıyor böyle birşey nasıl yapılabilir ayrıca not olarak söylemeliyim ki kullandığımız 1-2 adet yazılım var exe yani windows yazılımı ben linuxte buna benzer şeyler yapmayı gördüm ama windowsta çözemedim birtürlü

• kasasız ve sadece mon. ile çalışan sistemler var onlara istediğin kadar yetki atayabiliyorsun bu iş için yapılmış yazıcıda tanımlayabiliyorsun excel word yani office pakedi ve baska istedigin programlar işletim sistemide windowsa benziyor ama onada istedigin kadar mudahale edebiliyorsun herşeyini kapatabiliyorsun.

ana bir bilgisayar alıyorsun bu iş için server oluyor bu ne kadar hızlı olursa o kadar iyi ve diğer client pc ler içinse bu dedğim cihazı bu cihazda 2 veya 3 usb port vga çıkışı network çıkışı var ilginiç bir ismi vardı ve 300 dolar falandı ama hatırlayamıyorum 1 sene oldu bunlarla uğraşmayalı lcd monitörün arkasındaki boşluğa monte ediliyor ana bilgisayarı hep açık kalıyor anabilgisayara bir kullanıcı bağlanır gibi bağlanıyor sistem ve hızlı oluyor gerçektende usb printer ve scannerda bağlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 güvenlik duvarı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.