Şimdi Ara

Windows 7 önyükleme istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum. Ben dün gece sahura kadar wolfteam oynadım ve sonra bilgisayarı kapattım. Problem yoktu ne pc acıkken nede kapanırken. Sabah kalktım ve açtığımda ilk olarak windows dosyaları yüklüyor diye bir ekran çıktı ve ardından o windowsta açılırken dönen boru cıktı. Ama bu vistanın borusuydu. Sonradan Bir komut ekranı cıktı ve ardından asus ön yükleme sihirbazı cıktı. Bunu nasıl halledebiliriz. Dosyalarım gitmesin istiyorum. Ve şöylede 3 secenek var " 1 - Windowsu sadece ilk bölümde kurtarın " "2- windows'u tüm hdye kurtarın" "3- windowsu iki bölümüyle birlikte tüm hdye kurtarın." Ben 3.seceneği seçsem dün akşama döner mi bilgisayar. ?

• Hocam win7 pcde vista nın çıkması ilginç bir konu.Gerçekten sen çift sistem falan mı kurdun ?Muhtemelen öyle yoksa mümkün değil ve Microsoft'u belaya sokabilir biraz araştır bakalım.Bilmeden bişey yapmayalım aman haaaaa.Bence 3ü seç ama seni yanlış yönlendirmek istemem.Hade hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

Hocam win7 pcde vista nın çıkması ilginç bir konu.Gerçekten sen çift sistem falan mı kurdun ?Muhtemelen öyle yoksa mümkün değil ve Microsoft'u belaya sokabilir biraz araştır bakalım.Bilmeden bişey yapmayalım aman haaaaa.Bence 3ü seç ama seni yanlış yönlendirmek istemem.Hade hayırlısı

Kardeşim işletim sistemiyle ilgili birşey yüklemedim ama bunu okumuştum win7 recoveryde vista kullanıyormuş onda problem yok ama bu neden oldu ve nasıl çözülür sabahtan beri açık duruyor laptop.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.