Şimdi Ara

Windows 7 orijinal kaç TL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win7 64 bit fiyatlarına n11 den bakıyorum 50-60 TL gibi rakamlar var ve hiç inandırıcı gelmedi. 700 TL'ye bile var. Bunların arasında fark var mı yoksa win7 fiyatları ucuzladı mı?

• freedos laptop alsam ve 50-60 TL lik olanlardan girsem format atana kadar kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tytyksogrencisi

700 TL olan ömür boyu lisans. 50-60 olanlar sadece bir kere girebilirsin keyi.

Hocam banada iş yerinde kullanmak üzere lazım. Siz bir kere girebilirsiniz demişsiniz amahttps://urun.n11.com/isletim-sistemi/windows-7-ultimate-32-64-bit-lisans-anahtari-P235949470 bu link de her formattan sonra tekrar girebilirsiniz diyor. Satıcıyı da sordum ama kimse malım kötü demez. Fikir verirseniz sevinirim.

• Win 7 nin ömrü 2020 de bitiyor. Orjinal almana gerek yok bu yüzden bas crack i geç.. Ancak dikkatli olunması gereken hususlar da var. DazLoader güvenlikli ve oem lisanslıyor sistemi. Ancak kmsr@in crack var o tehlikeli sistem arka alanında gizli kapı açıyor uzaktan erişim sağlanabiliyor bilgisayara.

Sistem açıklarını orjinal key de alsanız kapatılamıyor. (Spectre meltdown açıklarında göründüğü üzere pcyi leş eden güncellemeler yayınlandı ardından geri çekilse de çalışan programların çalışmaz olması vs..) Microsofta giden 1 kuruşa yazık günah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 7 Mart 2018; 20:46:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın da dediği gibi anakart değişene kadar o lisans kullanılabilir. İşinizi de fazlasıyla görür zaten. O kadar yüksek meblağlar ödemeye gerek yok lisans için sonuçta.

• Artunç kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani tam anlamadım?

Win7 kurdum ve lisans key girdim orijinal oldu. Format atıp aynı lisans keyi tekrar girebilir miyim? Yoksa recovery mi alayım?

Monster laptop almayı düşünüyordum ( freedos ) ondan araştırayım dedim. Şimdi kullandığım orijinal windows var. Onun key girsem ne olur acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 9 Mart 2018; 16:51:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Nasıl yani tam anlamadım?

Win7 kurdum ve lisans key girdim orijinal oldu. Format atıp aynı lisans keyi tekrar girebilir miyim? Yoksa recovery mi alayım?

Monster laptop almayı düşünüyordum ( freedos ) ondan araştırayım dedim. Şimdi kullandığım orijinal windows var. Onun key girsem ne olur acaba :)

Siz her ihtimale karşı recovery'de alın isterseniz garanti olsun. Ancak elinizde orjinal Windows varsa sizdekini kurup, keyi de girerseniz yeni pc'de de kullanabilmeniz lazım. Gerçi lisans sorunu olursa da başka şekillerde halledilebilir.(crack vs.gibi) :)

• Artunç kullanıcısına yanıt
    windows cracklemeye hiç güvenilmez. oyun-program neyse de windowsun kendisi çok tehlikeli olur :)

• phorever kullanıcısına yanıt
    Endişenizi anlıyorum. Tercih sizin tabii.

• fazlası ile pahalı.

• phorever kullanıcısına yanıt
    7. Nesil cpu larda 7 kurulumu zor ve monsterda kuramayan çok oldu dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden duyuyorsunuz bunları ya ahahhahaha 😂😂😂😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.