Şimdi Ara

Windows 7 orjinal kurma? (Satın alma?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Ben eski sistemimi yavaş yavaş uprage ediyorum. Ekran kartım directx 11.2 destekliyor (12 destegide var.) Windows XP işletim sistemine sahip olduğum için directxin guncel versiyonunu kullanmayacağım için windows 7 kuracağım. Fakat orjinal olsun istiyorum. Orjinal olmayınca sorunlar cikabiliyormus güncelleme sorunları VB. İnternette sitelerde baktığımda kimi 50 lira kimi 600 lira. 50 lira olanda orjinal key yazıyor diğerinde sadece windows 7 yaziyor. Şimdi benim windows 7yi orjinal bir şekilde ucuza bilgisayara kurma yolum yok mu? Orjinal olması için illaha 400-500 liraya satın almak mı zorundayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kinguin bir bakın tl ile de alışveriş yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 28 Temmuz 2016; 9:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Microsoftun Ücretsiz olarak Windows 10 a terfi süresi sona eriyor , dolayısı ile Windows 7 ye para vermeye değmeyeceğini düşünüyorum , Windows güncelleme sorunu genel bir hatadır ücret verip satın alanlar ile kaçak kullananlar da aynı oranda görünmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Hocam kinguin bir bakın tl ile de alışveriş yapılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: wtarkan

Yarın Microsoftun Ücretsiz olarak Windows 10 a terfi süresi sona eriyor , dolayısı ile Windows 7 ye para vermeye değmeyeceğini düşünüyorum , Windows güncelleme sorunu genel bir hatadır ücret verip satın alanlar ile kaçak kullananlar da aynı oranda görünmektedir

Şimdi ne yapmalıyım? İnternetten ücretsiz olarak indirip orjinal yapmanın yolu yokmu? O Windows 7 key'i galiba bunun için var. 50 tl ona verebilirim sıkıntı olmaz. Yeterki orjinal olsun istiyorum. Nasıl olacak?
  • Ben olsam aşağıdaki yöntemlerde biri ile Windows 7 nin istediğim bir sürümünü direkt Micrsosofttan indirirdim sonrada Özel mesajlarımı kontrol ederdim

http://www.sordum.net/30384/windows-iso-downloader/
    http://www.sordum.net/29871/windows-7-8-110-iso-larini-direkt-microsofttan-indirin/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.